VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

23 NİSAN'DA SAATLERCE KAR YAĞDI

23 Nisan 2017

......................

Bolu’da gece saatlerinde başlayan ve sabah saatlerinde etkisini arttıran kar yağışı sonrasında kent merkezi, ilçelerin tamamı, Bolu Dağı ve tatil merkezleri beyaza büründü. 23 Nisan’da lapa lapa yağan kar yağışı vatandaşları şaşkına çevirdi.  

Bolu’da dün aralıksız yağan yağmur, gece saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı. Sabah saatlerinde şiddetini artırarak devam eden kar yağışı kent merkezini beyaza bürüdü. Kartpostallık görüntülerin oluştuğu kentte bazı vatandaşlar cep telefonlarıyla Nisan ayında yağan kar altında fotoğraf çekildi. Nisan ayının son günlerinde yağan karı yazın gelmeyeceği şeklinde yorumlayan vatandaşlar, "Sabah kalktık bir anda bu manzarayla karşılaştık. Dün de yağmur yağmıştı. Bolu’da geçmiş yıllarda da bunları yaşamıştık. Bolu’da böyle şeyler oluyor, alıştık artık” dediler.

BOLU DAĞINDA KAR ETKİLİ OLDU

Bolu Dağı'nda gece geç saatlerde başlayan kar yağışı nedeniyle her yer bembeyaz oldu. Bolu Dağı'nı kullanan sürücüler ise bahar ayında kışı yaşadı.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünün gelen kar uyarısı doğru çıktı. Düzce ili genelinde dün gece yarısından itibaren başlayan yoğun kar yağışı özellikle Bolu Dağı’nda trafik akışını olumsuz yönde etkiledi. Güzergah olarak Bolu Dağı’nı kullanan sürücüler kar yağışı nedeniyle zor anlar yaşadı. Bazı sürücüler nisan ayının 23’ü olmasına karşın böyle bir kar yağışı ile ilk kez karşılaştıklarını belirterek kara hazırlıksız yakalandıklarını söylediler. Kar yağışı nedeniyle trafikte aksamalar oldu.

  • 23 NİSAN'DA SAATLERCE KAR YAĞDI
  • 23 NİSAN'DA SAATLERCE KAR YAĞDI
  • 23 NİSAN'DA SAATLERCE KAR YAĞDI
  • 23 NİSAN'DA SAATLERCE KAR YAĞDI
  • 23 NİSAN'DA SAATLERCE KAR YAĞDI
  • 23 NİSAN'DA SAATLERCE KAR YAĞDI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.