VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İHH'DAN CEM KÜÇÜK TEPKİSİ

21 Nisan 2017

...................

İHH Bolu Şubesi tarafından, İzzet Baysal Caddesinde yapılan bir basın açıklaması ile katıldığı bir televizyon programında Mavi Marmara gemisinde hayatını kaybedenlere “manyak” diyen gazeteci Cem Küçük’e sert tepki gösterildi.

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı Bolu Şubesi tarafından İzzet Baysal Caddesinde yapılan açıklamada, gazeteci Cem Küçük ile ilgili tüm illerde savcılıklara suç duyurusunda bulunulduğu da bildirildi.

 “ACILARIMIZ DİNMEDEN, YARALARIMIZA MERHEM OLMADAN…”

İzzet Baysal Caddesindeki basın açıklamasında ilk konuşmayı Memur Sen Bolu İl Temsilcisi Ahmet Koçak yaptı. Koçak, “2010 yılında Mavi Marmara gemisi ile yola çıkan, insanlık adına, İslam adına, işgal edilmiş topraklardaki insanları kurtarmak adına yola çıkan gemide, yine 7 yıl önce, şehitler vermiştik. 19 Yaşındaki Furkan’ı Siyonistlerin, işgali sonucunda 9 tane arkadaşı ile birlikte şehit vermiştik. Acılarımız dinmeden, yararlarımıza merhem bulmadan, geçtiğimiz günlerde kendisine gazeteci, medyacı sıfatı yakıştıran birisi maalesef üzülerek söylüyoruz ki, şehitlerimizin ruhunda bütün Müslümanları ve o gemide, Müslüman olsun olmasın insanlık adına yola çıkan bütün dünya insanlarını zedeleyecek ifadeler kullanmış. Bugün Türkiye’nin her yerinde İHH olarak başta şehitlerimiz Mavi Marmara yolcuları, başta Kudüs ve dünya mazlumları adına basın açıklaması yapıyoruz.” dedi.

“HAK ETTİĞİ CEZAYI BULMALI”

Topluluk adına basın açıklamasını yapan Mavi Marmara Gazisi Sabri Türk, Cem Küçük’ün hesap vereceğini söyledi. Türk, “Türkiye’nin merhametli ve onurlu insanlarının yola çıkardığı ve dünyanın ortak vicdanını da içine alan Mavi Marmara organizasyonuna, yolcularına ve şehitlerine ağır şekilde hakaret eden, “Mavi Marmaracıların da İslamcı çizgide olduğu gerekçesiyle FETÖ gibi tasfiye edilmesi” çağrısında bulunan Cem Küçük’ün hak ettiği cezayı bulması için mahkemelerdeyiz. İsrail’i otorite olarak tanımayıp işgalci gören, Gazze’yi özgür topraklar olarak tanıyıp ablukanın da ambargonun da tamamen kalkmasını savunan, dünyada İsrail’e karşı bir vicdan hareketini Anadolu’dan harekete geçiren Mavi Marmara, İsrail ve İsrailciler tarafından sürekli saldırıya uğramaktadır. Bunun sebebini anlıyoruz. Siyonizm ve emperyalizm, sadece vicdanların zulme karşı buluşmasından değil bu buluşmanın harekete geçmesinden korkmaktadır” diye konuştu. 

2 yorum yapılmış
  • yuksel14
    21 Nisan 2017 • 08:34
    büyük saygısızlık..mavi Marmara bir amaç için bir yardım için yola çıkmıştır.kişiler Müslüman ve türktür..asla böyle şey söylenemez...anca rahmet dilenir..nasıl gazeteci tutmuş.israil amarika düşmanı bakışlı kişiler ..diyor..okadar seviyorsan git abd veya israile....biz Müslüman düşmanı sevmiyoruz...
  • cenk
    23 Nisan 2017 • 09:56
    keşke dönemin başbakanına soraydınız :)
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.