VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İZMİR'DE BÜYÜK TERBİYESİZLİK....

20 Nisan 2017

.......................

Boluspor deplasmanda Altınordu’ya 2-0 mağlup olurken, ev sahibi takım yöneticileri maç sırasında küfür ve hakaretleri sonrasında ortam bir anda gerildi.

Karşılaşmanın başlamasıyla birlikte ilk olarak çok az sayıdaki taraftarı Ramazan Sal ve Teknik Direktör Fuat Çapa’ya küfür ve hakaretler ettiler.Türk futboluna yetiştirdiği yıldızlarla taktir alan ve alkışlanan Altınordu camiasının yöneticileri genç oyuncularının mücadelelerine gölge düşürdüler

İKİNCİ GOLDEN SONRA ORTAM GERİLDİ

Protokol tribününde bulunan birkaç yönetici de pozisyonlar içinde Bolusporlu oyunculara ettiği küfürler gerginliği başlatan nedenler oldu. Uzun süre tartışmalar devam ederken, ikinci gol sonrası ortam tamamen gerildi. Sert tartışmaların olduğu protokol tribününde araya girenlerin ardından sağduyulu Altınordu takımının birkaç yöneticinin ortamı yumuşatmaya çalışması da dikkatlerden kaçmadı.

ÇARIKÇI ŞİKAYET ETTİ

Başkan Necip Çarıkçı karşılaşma sonrası maçın temsilcileri ile yaptığı görüşmede şikayetini belirtirken protokol tribününe girişin bu kadar rahat olmamasını maçın temsilcilerine iletti. Başkan Çarıkcı, yaşananlardan dolayı çok rahatsız olduklarını ifade etti. Altınordu-Boluspor maçındaki olayları hep birlikte gözlemlediklerini söyleyen maçın gözlemcileri başkanlık koltuğunda oturan kişinin yaptığı hareketlerin Altınordu camiasına yakışmadığını ifade edilirken, Başkan Necip Çarıkçı yaşananların takipçisi olacaklarını maçın temsilcilerine iletti.

www.bolusporluyuz.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.