VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 20 NİSAN PERŞEMBE

20 Nisan 2017

...................

1-Baltalı köyü halkından, Hatice BOLU'nun eşi, Osman BOLU ve İsmet ÖZDEMİR'in kardeşi, Fahrettin,Nazile, Makbule, Aynur BOLU'nun babaları, Murat, Rafet, Ürfet, Mehmet, Tayfun ve Cihan BOLU'nun dedeleri, Ramazan BOLU ve Recep AKGÜN'ün kayınpederi; Hüseyin Bolu Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün aşağı Baltalı Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir. Saat 10:30'da Köroğlu mahallesi Ataş market önünden araç kaldırılacaktır.

 2-Çampınar köyü halkından Merhum Hüseyin ve Emine KONYALIOĞLU'nun oğlu, Selahaddin, Hüseyin, Fatma ve Nimet'in kardeşi, Alaaddin, Ersin ve Esra'nın babaları, Beratiya'nin eşi, Belediyeden emekli zabıta memuru; Fahrettin KONYALIOĞLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Çampınar Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3-Doğancı köyü halkından (merhum) Raşit KAHVECİOĞLU'nun eşi, İsmail KAHVECİOĞLU, Şaziye SAPMAZTÜRK ve Emine BASMACIOĞLU'nun anneleri, Durkız Kahvecioğlu hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Doğancı köyü merkez camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

4-Seben ilçesi Musasofular köyü halkından (merhum) Mehmet YAMAN'ın eşi, Raşide, Fikret, Fedai ve Recai YAMAN'ın anneleri; Şükriye Yaman hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Seben Musasofular köyü camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.