VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MÜSİAD EĞİTİME DESTEĞE DEVAM EDİYOR

19 Nisan 2017

.........................

Turizm Haftası nedeniyle okullar arasında düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere MÜSİAD Bolu Şubesi tarafından tablet hediye edildi. MÜSİAD Bolu Başkanı Abdullah Abat, “Bolu’yu turizm anlamında çok daha güzel günleri bekliyor” dedi.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün organize ettiği Turizm Haftası vesilesiyle yapılan programda ilkokul ve ortaokul öğrencilerine resim yarışması yapıldı. Yapılan programa Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, MÜSİAD Bolu Şube Başkanı Abdullah Abat, İl Kültür Turizm Müdürü Hasan Kaplan ve çeşitli otellerin işletmecileri ve temsilcileri katıldı. Çini sergisi ve resim sergisinin ilgi gördüğü programda MÜSİAD Bolu Şubesi ilkokul ve ortaokul öğrencilerine düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere tablet hediye etti.

“ÜLKEMİZİN BACASIZ SANAYİSİ”

MÜSİAD Başkanı Abat yaptığı açıklamada, “Zengin kültürel varlıkları, eşsiz doğası, köklü geçmişe sahip kültür ve sanat yapısı ile turizmin her çeşidine imkân sağlayan ülkemizde ve adeta bir yeryüzü cenneti olan Bolu’nun turizm anlamında çok daha güzel günler bekliyor. Turizm sektörünün ekonominin bacasız sanayisi durumu. Ülkemizin kalkınmasında önemli bir yeri olan turizm sektörünün geliştirilmesi sayesinde, dünyaya tanıtımımız konusunda çok önemli mesafeler alındı” dedi. 

  • MÜSİAD EĞİTİME DESTEĞE DEVAM EDİYOR
  • MÜSİAD EĞİTİME DESTEĞE DEVAM EDİYOR
  • MÜSİAD EĞİTİME DESTEĞE DEVAM EDİYOR
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.