VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA 26 MAHALLE EVET, 18 MAHALLE HAYIR DEDİ

18 Nisan 2017

............................

16 Nisan referandumu sonrasında Bolu kent merkezi ve köylerinde çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı. 26 mahalle evet derken, 18 mahalle hayır dedi. Bolu merkeze bağlı 112 köyden sadece 5’inde hayır çıktı.

Bolu Takip Gazetesi’nden Hakan Aydın’ın haberine göre, Bolu merkeze bağlı 26 mahalleden evet oyu çıktı. Aşağısoku, Çıkınlar, Çivril, Dağkent, Dodurga, Gölyüzü, İhsaniye, İzzet Baysal, Karacaağaç, Kasaplar, Köroğlu, Kuruçay, Kültür, Kürkçüler, Ovadüzü, Paşaköy, Sağlık, Sandallar, Sarıcalar, Semerkant, Seyit, Sümer, Tepecik, Yenimahalle, Yukarısoku ve Karacasu Fatih Mahallesi, İzzet Baysal Mahallesi ve Semerkant Mahallesi evet cephesinde yer aldı.

HAYIR DİYEN 18 MAHALLE

Akpınar, Aktaş, Alpağut, Alpağutbey, Bahçelievler, Beşkavaklar, Borazanlar, Büyükcami, Çakmaklar, Karaçayır, Karaköy, Karamanlı, Kılıçaraslan, Küçük Berk, Salıbeyler, Tabaklar, Umutkent ve Yaşamkent.

5 KÖYDEN HAYIR ÇIKTI

16 Nisan sonuçlarına bakıldığında Bolu merkeze 112 köyden sadece 5 tanesinden hayır oyunun önde olduğu görülüyor. Bu köyler ise Ağaçcılar, Çayırköy, Köprücüler, Pirahmetler ve Yumrukaya Köyleri.  

1 yorum yapılmış
  • HakkHrriyet
    22 Nisan 2017 • 00:51
    Yapılan haber neye hizmet ediyor arkadaşlar? Birlik beraberlik gerej bize, ayrıştırmak değil. Aynı aileden bile farklı oylar çıkabiliyor malum. Lütfen daha hassas haber yapınız
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.