VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

NURETTİN DOĞANAY'DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

17 Nisan 2017

..........................

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, “Bolu bir önceki seçime göre oy oranını korudu. O çıktığımız tepe noktada bize güvenmeye devam etti. Bolulu hemşehrilerime bu anlamda teşekkür ediyorum” dedi.

Partisinin İl Başkanlığında basın toplantısı düzenleyen Nurettin Doğanay, “Bolu açısında baktığımızda yüzde 62’lik oran geldi. Doğrusunu söylemek gerekirse benim biraz daha üzerinde bir beklentim vardı. Ama yüzde 62’lik oranı çok önemsiyorum. 1 Kasım seçimlerinde biz bu oranı yakalamıştık. 7 Haziran seçimlerindeki Türkiye genelindeki düşüş genel hatlarıyla Bolu’ya da yansımıştı. Oranımız 87 bin oranına düşmüştü. Bu defa 1 Kasımda çıktığımız tepe noktayı korumuş olduk. Özellikle bu hat üzerinden baktığımız zaman Karabük, Düzce, Sakarya, İzmit, İstanbul, Ankara’ya kadar metropol şehirlere bakıldığında evet bir iniş var. Ama Bolu olduğu yerde duruyor. Bolu o çıktığımız tepe noktada bize güvenmeye devam etti. Bolulu hemşehrilerime bu anlamda teşekkür ediyorum” dedi.

“BU SÜREÇTE EVET ÇIKMASI KÜÇÜMSENECEK BİR DURUM DEĞİL”

FETÖ terör örgütü ve onunla irtibatlandırılan insanların da verdiği hayır oylarının sonuçlara etki ettiğini vurgulayan Nurettin Doğanay, “Bu hayır oyları içerine FETÖ ve 15 Temmuz’un etkisi yok desek hata yapmış oluruz. Realist düşüneceksek 800 kişi Bolu’da bununla irtibatlandırıldı. 300 kişi tutuklu bunların aileleri, çocukları baktığımızda toplam 1100 kişi x 5 dersek 5600 kişi kadar yapar. Bütün bunların hepsi bir etken tabi ki. Ama Türkiye ekonomik anlamda Avrupa’dan sıkıştırıldığı bir dönemde, Türk Silahlı Kuvvetlerinin savaş halinde olduğu, bütün zor şartların hepsinin de aynı yerde, aynı köşede olduğu bir dönemde bir referanduma gittik. Böylesi bir süreçte evet çıkması küçümsenecek bir şey asla değildir. Beklentimiz takibi kendi adıma yüksekti. Daha fazla olabilirdi. Fakat milletimizin takdiri bu yönde oldu” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.