VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YILMAZ REFERANDUM SONUÇLARINI DEĞERLENDİRDİ

17 Nisan 2017

..................

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Milletin kararı neticesinde herkes susmak zorunda. Demokrasi budur. Ülkemizde yüzde 85'in üzerinde bir katılım oldu. Bu katılımı gelişmiş ülkelerde bekleyemezsiniz. Demokrasi açısından bize ders verenler bu dersi önce kendileri almalılardır" dedi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, referandum sonrasında Ak Parti Bolu İl Başkanlığı'da gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında, Pazar günü tüm dünyaya demokrasi dersi verildiğini ifade etti.

“HERKES SUSMAK ZORUNDA”

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, seçim sonuçları ile ilgili yaptığı açıklamada, Pazar günü milletin konuştuğunu ve herkesin sustuğunu belirterek, "Milletin kararı neticesinde herkes susmak zorunda. Demokrasi budur. Ülkemizde yüzde 85'in üzerinde bir katılım oldu. Bu katılımı gelişmiş ülkelerde bekleyemezsiniz. Demokrasi açısından bize ders verenler bu dersi önce kendileri almalılardır" dedi.

“HAYIR DİYEN DE TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞI”

Bolu'nun, Türkiye'de başarı elde ettiğini ve bütün ilçeleriyle birlikte evet kararı alan bir yapıya sahip olduğunu ifade eden Yılmaz, "Referandum sonucuna kazanan kaybeden diye bakmamak lazım. Kazanan Türkiye'dir. Evet diyen de hayır diyen de Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıdır. Kanaatlerini bu şekilde belirtmişlerdir. Bu yüzden saygı duymak zorundayız. Olaysız olarak seçimlerin bitmiş olması da demokratikleşme açısından dünyaya verilen bir derstir. Bizim Türkiye olarak bir yanlışımız vardır. Türkiye'de herkes başkasına ders vermek ister. Kendisi ders almayı sevmez. Biz Ak Parti olarak hep ders aldığımız için bu başarıları elde etmişizdir" şeklinde konuştu.

“MATEMATİK HESAPLARI YAPMAK YANLIŞ”

Açıklamasının sonunda Başkan Yılmaz, matematiksel hesaplar yapmanın yanlış olacağını belirterek şunları söyledi:

"Bu seçimler Tayyip beye karşı sevgi ve nefrete dönüştürülmüş seçimlerden ibarettir. Buradan şu görülmelidir; demek ki uzlaşı yapılabilirse herkes Cumhurbaşkanı olabilir. Zaten bu sistemin de asıl amacı uzlaşmaya yönelik yapılaşmanın oluşmasıdır. Bugüne kadar hep birbirimizi suçladık ve dalaştık. Hiç koklaşıp, konuşmayı tercih etmedik. Bu seçim inşallah buna da vesile olacaktır. Milletimize hayırlı olsun."

1 yorum yapılmış
  • Takestili
    18 Nisan 2017 • 07:31
    Sayın başkanlar önce gelin partinize bağlı taşkesti teşkilatının ve belediyesinin işçiye memura esnafa yaptığı zulmü durdurun Bu güzel bir başlangıç olabilir
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.