VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"İNŞALLAH UMDUĞUMUZ ŞEYLERİ YAŞAMAYIZ"

17 Nisan 2017

.........................

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, “Bolu’da yüzde 40 civarında bir ‘Hayır’ oyu hedefliyorduk. İl genelinde bu hedefe ulaşmış görünüyoruz” dedi. Özcan ayrıca, “Çok tuhaf şeyler oluyor. İnşallah umduğumuz şeyleri yaşamayız. İnşallah adaletli bir sayım olur, adaletli bir sonuç olur” diye konuştu.

16 Nisan referandum sonuçlarını Köroğlu Televizyonu’ndan Arzu Sarı’nın sorularını yanıtlayan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, “YSK bir süre CHP’ye veri akışını kesti ve Anadolu Ajansı verilerine göre yüzde 90 açılan sandık olmasına rağmen oy oranının bu yüzdeye tekabül etmedi. Çok tuhaf şeyler oluyor. İnşallah umduğumuz şeyleri yaşamayız. İnşallah adaletli bir sayım olur, adaletli bir sonuç olur” diye konuştu.

 “AÇILAN SANDIKLAR OY ORANINI GÖSTERMİYOR”

“Saat 19.08 itibarıyla partilerine gelen bilgilere göre ‘Hayır’ oylarının Türkiye’de kazanmış görünüyor. Ancak Anadolu Ajansı’na göre yüzde 90 civarında açılan sandık var. Hala 48’e 52 civarında ama biz YSK yarım saat önce CHP’ye veri akışını kesti. Çok tuhaf şeyler oluyor. İnşallah umduğumuz şeyleri yaşamayız. İnşallah adaletli bir sayım olur, adaletli bir sonuç olur.”

 “BOLU’DA HEDEFLEDİĞİMİZİ YAKALADIK”

“Bolu’da yüzde 40 civarında bir ‘Hayır’ oyu hedefliyorduk. İl genelinde bu hedefe ulaşmış görünüyoruz. Gerede, Dörtdivan gibi ilçelerimizde kesin olmayan sonuçlara göre yüksek oranda çıkan ‘Evet’ler kırsal kesimden, köylerimizden gelen ‘Evet’ler Bolu’da ‘Evet’ lehine dengeyi değiştirdi.  Ancak bizler temel olarak arkadaşlarımızla hedeflediğimiz noktaya ulaşmış olduk.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.