VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YAPICI PARTİSİNDEN İSTİFA ETTİ

17 Nisan 2017

....................

2011 Milletvekili seçimlerinde MHP’den aday olan ve son zamanlarda MHP Genel Merkezine muhalif olan Doktor Murat Yapıcı partisinden istifa etti.

MHP Genel Merkezi’ne karşı hareket eden muhaliflerle birlikte hareket eden Murat Yapıcı, 16 Nisan referandum sonuçlarının açıklanmasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla siyasetten emekli olduğunu açıklamıştı.

“İNANDIĞIM GİBİ YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİM”

Murat Yapıcı sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Türk Milliyetçiliği ideolojisinin siyasi aksiyonu olduğuna inandığım ve bu uğurda 40 yıldır mücadele ettiğim partim MHP’ deki lider, teşkilat, doktrin paradigmasının , parti içi demokrasi ve gelişmenin önünü kapattığını bununda Türk Milliyetçilerinin iktidarının önünde en büyük engel olduğunu düşünüyorum. Ayrıca siyaset arenasındaki samimiyetsizlikler ile iki yüzlü, ilkesiz tavırlarda üretkenliğin önünde ki en büyük engeldir. Bu konjonktürde şu andaki yönetim ve yönetim anlayışı ile de bunun değişmesinin mümkün olmaması inancıyla kendimi siyaseten emekliye ayırıyorum. Bir Türk evladı olarak doğru olduğuna inandığım gibi yaşamaya devam edeceğim. Tanrı Türkü korusun ve yüceltsin” diye yazmıştı.

 Yapıcı bu gün yaptığı paylaşım ile, MHP’den istifa ettiğine dair dilekçeyi sosyal medya hesabından paylaştı.

1 yorum yapılmış
  • AdemKOCABA
    17 Nisan 2017 • 20:39
    Ağaçtaki güdük meyveler mevsiminden önce dökülür
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.