VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BU ÇOK ÖNEMLİ BİR BAŞARI"

16 Nisan 2017

......................

Referandum sonuçlarının açıklamasının ardından seçim sürecinde büyük gayret sarfeden MHP Bolu İl Başkanı Adem Evcil, “Bu çok önemli bir başarı, ihmal ve inkârı imkansız bir kazanımdır. Egemenliğin yegâne sahibi büyük Türk milleti ülkesinin geleceği hakkında son sözü söylemiş, istiklal ve istikbaline sahip çıkmıştır” dedi. Evcil ayrıca, “Sandıktan evet oyunun çıkması için mücadele veren iktidar partisi il başkanı Nurettin Doğanay ve yönetimine ve elbette bekamız için evet mührünü vuran Türk milletine şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

MHP Bolu İl Başkanı Adem Evcil, “Türkiye tarihinin en zor virajını başarı ile dönmüştür. Bu çok önemli bir başarı, ihmal ve inkârı imkansız bir kazanımdır. Egemenliğin yegâne sahibi büyük Türk milleti ülkesinin geleceği hakkında son sözü söylemiş, istiklal ve istikbaline sahip çıkmıştır. 18 maddelik anayasa değişikliğinin oylandığı 16 Nisan 2017 halkoylaması yüksek bir katılım, takdir edilecek huzur ve güven ortamında tezahür etmiştir” dedi.

DOĞANAY’A ÖZEL TEŞEKKÜR

“MHP üzerine düşeni layıkı ile yerine getirmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi herkesin vatan sevgisinden beslenen siyasi sorumluluk duygusu ile davranmasını samimiyetle ümit etmekte ve buna inanmaktadır. Türkiye hepimizindir. Aziz milletimizi aydınlık bir geleceğe taşımak hepimizin ortak görevi olmalıdır. 16 Nisan referandumunun kampanya döneminde kıt imkânlara aldırmadan samimiyetle, inançla ve azimle mücadele ederek ülkemiz için ettiğimiz yemininin gereğini yapan, bunun için çalışan tüm parti teşkilatlarımızı ve dava arkadaşlarımızı kutluyorum. Sandıktan evet oyunun çıkması için mücadele veren iktidar partisi il başkanı Nurettin Doğanay ve yönetimine ve elbette bekamız için evet mührünü vuran Türk milletine şükranlarımı sunuyorum.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.