VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'DE IŞIKLAR ERKEN SÖNDÜ

16 Nisan 2017

.......................

Referandum sonuçlarının belli olmasının ardından CHP Bolu İl Örgütü sessizliğe büründü. CHP binasında seçim sonuçlarını izlerken, sonuçların kesinleşmesiyle onlar da erken saatlerde binayı terk ettiler.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden azınlık bir grup sandıkların açılmasından sonra gelen sonuçları parti binasında dikkatle izlemeye aldı. Parti içinde yalnızca Merkez İlçe Başkanı İlkay Nural Gürkan erken saatlerden itibaren referandum sonuçlarını takip ederken, İl Başkanı Kazım Karsu ve CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın parti binasına gelmedi. Toplantı salonunda da birkaç kişilik bir grup seçim sonuçlarını partiden izlediler. CHP’liler genel olarak seçim sonuçlarını takip etmek için parti binasını tercih etmezken, sonuçların kesinleşmeye başlamasıyla da gelen partililer binayı terk ettiler.

“İKTİDARIN İMKANLARINI KULLANDILAR”

CHP Merkez İlçe Başkanı İlkay Nural Gürkan, referandum için kadınlı erkekli 2 buçuk ay boyunca köy köy dolaştıklarını ifade ederek, “Biz 2 buçuk ay boyunca sahalardaydık. Kendi imkanlarımızla çalıştık. Onlar iktidar olmanın imkanlarını kullandılar. Halkımız da bunu gördü. Halkımız neye karar verirse versin ülkemiz için iyi olmasını istiyoruz. Yüreğimizi ortaya koyarak çalıştık. Niye hayır dememiz gerektiğini gerektiği kadar anlattığımızı düşünüyorum. Gittiğimiz yerde güzel tepkiler aldık. Bizi dinlemeye açık biz zihni olan, kulak kesilen tüm insanlara çok iyi şekilde anlattık. Bunun bir parti meselesi olmadığını, demokrasiden vazgeçememelerini istedik. Sonuçlar halkımızın takdiridir” diye konuştu.

1 yorum yapılmış
  • sakso
    17 Nisan 2017 • 01:37
    Insanlar kendi aayaklarina kursun sikinca bile mutlu ulabiliyor yalniz günluk cikarlar icin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.