VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

JAPON RIDVAN AMBULANSLA GETİRİLDİ

16 Nisan 2017

...................

Boluspor’un efsane futbolcusu Japon Rıdvan lakaplı 72 yaşındaki Rıdvan Ertani, ambulansla evinden alınarak oy kullanacağı okula götürüldü.

Bolu’da evde sağlık hizmeti alan vatandaşlar, İl Sağlık Müdürlüğü Evde Sağlık Hizmetleri Birimince yapılan çalışma doğrultusunda tespit edildi. Oy kullanacakları alanlara gidemeyecek durumda olan vatandaşlar için tahsis edilen 18 araç ve 49 sağlık personeli, sabah saatlerinden itibaren çalışmalara başladı. Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan 50. Yıl Ortakokulunda oy kullanacak olan Bolusporun efsane oyuncusu 72 yaşındaki Rıdvan Ertani evinden ambulansla alınarak oy kullanacağı okula götürüldü. Tekerlekli sandalye yardımıyla oy kullanacağı sandığa götürülen Ertani, oyunu kullandıktan sonra tekrar ambulansla evine bırakıldı.

  • JAPON RIDVAN AMBULANSLA GETİRİLDİ
  • JAPON RIDVAN AMBULANSLA GETİRİLDİ
  • JAPON RIDVAN AMBULANSLA GETİRİLDİ
2 yorum yapılmış
  • Boluspor
    17 Nisan 2017 • 03:06
    1970 deki Şampiyon Takımı sayarken,EYÜP 10 Numara,Bir Maçta Hattirik yapmı üç gol atmıştı,MUSTAFA (...Mustafa) O Da Bir Maç'da Hattirik yapmış üç Gol atmıştı,İsimlerini yazmayı unutmuşum,Özür Dilerim,Sağlıklı Mutlu Yıllar dilerim.Mustafa Bolu Endüstri Meslek Lisesine Kaydolmuş'du,Okula Bir Gün Geldi,Ondan sonra gelmedi,Okulu Bitirseydi Marangoz olacaktı,Nostalji.
  • Boluspor
    17 Nisan 2017 • 02:17
    Hakikaten Efsane,1970,1971 lere Damgasını vurdu,Her Maç ilk Onbir'de idi,Takımın Pasorü idi,En kısa boylusu idi,Bolu'yu ve Boluspor'u,Boluluları,Ambiansı çok sevdi,Arkadaşlık Mükemmeldi,Hepsi Asil İnsanlardı.Allah Şifa ve Uzun Ömür versin,Gönlünü alın,Yalnız bırakmayın,Başarılar.Nisan 2017
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.