VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 16 NİSAN PAZAR

16 Nisan 2017

....................

1- Bahçelievler Mahallesi halkından Bolu İl Özel İdare’den emekli Merhum Ali ve Hacer Öztosun’un oğlu, Fatma Kasımoğlu, Yıldız Aşçıoğlu ve Lütfiye Enözerdem’in kardeşleri, Öznur Öztosun Çaydere, Sinan Öztosun ve Hakan Öztosun’un babaları, Necla Öztosun’un Eşi; Sabri ÖZTOSUN Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Bahçelievler Muzaffer Işın Caddesi’ndeki evinden alınarak Siteler Camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazında sonra Çığırtkanlar Mezarlığı’nda defnedilecektir.

 2- İhsaniye Mahallesi sakinlerinden Hüseyin Ürpek’in eşi, Ercan Ürpek, Nurcan Tunçok, Gülcan Altanlar’ın anneleri, Uğur Tunçok, Nihal Ürpek, Merhum Necmi Altanlar’ın Kayınvalidesi, Onur Ürpek’in babaannnesi, Mine Çağrı Sarıberberoğlu, Hasan Ali Tunçok ile Cem Dilek, Cenk Altanlar’ın Anneanneleri, Ali Bediha Özdilek, Şükriye Alpdeniz Ürpek, Özlem Aydın Çiftçi, Osman Elvan Yumrukçal’ın yengeleri, Durmuş, Nurhan, Yeşim Özdemir’in Teyzeleri; Hacı Kadriye ÜRPEK Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kalıcı Konutlar Cami’inde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığı’na defnedilecektir.

3- Tekke Yenipelitçik Köyü halkından, Merhum Hayrettin TÜRK ve Merhume Emine TÜRK'ün kızı, Fevzi KAHRAMAN'ın eşi, Sefer, Mümin, Sedat, Emine ve Hatice KAHRAMAN'ın anneleri; Lütfiye KAHRAMAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Tekke Yenipelitçik Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

4- Karaçayır Mahallesi halkından, belediye çalışanlarından İmdat YERLİKAYA'nın eşi, Kemal ve Yetiş YERLİKAYA'nın gelini, Zekeriya ve Emine ŞALLI'nın kızı, Semiha, Kezban ve Şengül ŞALLI'nın kız kardeşi; Şaziye YERLİKAYA Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Nuhlar Köyü'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

 

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.