VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MAHKEMEDE OĞLUNA KIYAMADI

14 Nisan 2017

.................

Bolu 2'nci Komando Tugay Komutanlığı'nda görevli 3'ü tutuklu 10 askerin yargılandığı FETÖ/PDY davasında, tutuklu sanıklardan Yüzbaşı Nuri Kıyak'ın, 15 Temmuz gecesi, 'Sakın dışarıya çıkmayın' mesajına, "Onurun varsa kafana sık" cevabı veren babası 54 yaşındaki Hüseyin Kıyak tanık olarak dinlendi. Baba Kıyak, oğluyla 7 yıldır görüşmediklerini söyleyerek, "O mesajı oğlumun FETÖ ile ilişkisi olduğu şeklinde bir düşünceyle atmadım" dedi.

Bolu Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada tutuklu sanıklar Bolu 2'nci Komando Tugayı eski komutanı Tuğgeneral İsmail Güneşer, Tugay Kurmay Başkanı Yarbay Veli Ceylan ve Yüzbaşı Nuri Kıyak ile 1'i yarbay, 4'ü üsteğmen, 1'i teğmen, 1'i astsubay 7 tutuksuz sanık hazır bulundu. 'Anayasayı ihlal' ve 'Terör örgütüne üye olmak' suçlarından yargılanan ve 15 Temmuz gecesi tugayda nöbetçi subay olan sanıklardan Yüzbaşı Nuri Kıyak, o gece babasına, "Sakın dışarıya çıkmayın" mesajı göndermişti. Baba Hüseyin Kıyak da "İstersem pimini çekerim. Hayatını söndürürüm. Onurun varsa kafana sıkarsın. Yüreğim soğur" şeklinde cevap yazmıştı.

“BU MESAJLARIN O GECE ATILMASI TESADÜF”

Oğluna yazdığı bu mesaj nedeniyle duruşmada tanık olarak dinlenen Hüseyin Kıyak, ailevi sorunlar nedeniyle oğluyla 7 yıldır görüşmediklerini söyleyerek, "Gönderdiği düğün davetiyesinin üzerine adımı bile yazmadı. Ona çok öfke ve kin duydum. Torunum oldu onu da göremedim. Ona hala çok öfkeliyim. Bu mesajları da bu nedenle attım. Bu mesajların o gece atılması sadece tesadüf. Bu mesajları oğlumun FETÖ ile ilişkisi olduğu şeklinde bir düşünceyle atmadım. Oğlumun FETÖ ile ilişkisi yok" diyerek gözyaşı döktü.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.