VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"EVET DİYEN DE BAŞIMIZIN TACI HAYIR DİYEN DE"

14 Nisan 2017

...................

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, “Biz 47 gündür kapı kapı dolaşarak insanımıza doğruları anlattık. Biz sürecin başından beri söylüyoruz, evet diyen de başımızın tacı, hayır diyen de. Sonuçta biz 15 yıldır halkımızın kararına saygı duyduk, duymaya da devam edeceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili referandumda artık kararın millette olduğunu söyleyen AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, "Bizim bu ülkeye dair bir derdimiz, bir sevdamız var. Biz istiyoruz ki, bu ülkede darbeler son bulsun. Koalisyonlarla ülkemize zaman kaybettirmeyelim. Meclise de Hükümete de güvenoyunu halk sandıkta versin. İcraatçı hükümetler iş başına gelsin. Daha hızlı şekilde kararlar alınsın ve uygulansın. Ülkemizin ekonomik büyümesi hızlansın. Güvenli ve huzurlu bir Türkiye olsun. Bölgesinde ve dünyada lider ve öncü ülke olalım. Darbelerle kesintiye uğrayan veya vesayet odaklarının güdümünde olmayan daha güçlü bir demokrasimiz olsun” dedi.

“SANDIK NAMUSTUR”

“Bolu halkının görüşü ve tercihi ne olursa olsun mutlaka sandığa gitmesi çağrısında da bulunan AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, "Demokrasi sandıkta başlar ve sandıkta tecelli eder. Sandık namustur. Sandığa gidip oy kullanmak ve sandığa sahip çıkmak her Türk vatandaşının görevidir. Biz sürecin başından beri söylüyoruz, evet diyen de başımızın tacı, hayır diyen de. Sonuçta biz 15 yıldır Halkımızın kararına saygı duyduk. Duymaya da devam edeceğiz. Buradan Bolululardan isteğim; 16 Nisan günü tercihi ne olursa olsun sandığa giderek, iradesini sandığa yansıtmalarıdır.”

1 yorum yapılmış
  • enol
    14 Nisan 2017 • 07:39
    Bırakın bu yalanları başkan sizler akpli olarak hiç çok ihtiyacı olan akpye oy atmayan bir vatandsşu hastanelerde ki taşeron firmalara işe koydunuzmu? Ama kendi yandaşlarınızın çok yakınlarınızın eşini kızını işe yerleştirmediniz mi vede çoğunun işe ihtiyacı olmadığı halde. Hepiniz çok yalancısınız
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.