VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÜLKÜCÜLER ŞEHİDİNİ UNUTMADI

14 Nisan 2017

......................

Ülkücüler, 1979 yılında Bolu’da Ülkü Ocakları İl Başkanlığı yaptığı sırada şehit edilen Rahmi Aktaş’ı mezarı başında dualarla andılar.

Ülkü Ocakları Bolu teşkilatı ve MHP Bolu İl Başkanı Adem Evcil’in de katılımıyla, 1979 yılında Bolu’da Ülkü Ocakları Başkanlığı yaptığı sırada şehit edilen Rahmi Aktaş’ı mezarı başında dualarla andılar.

“ÜLKÜCÜLER VATANIN BEKASINDAN BAŞKA BİRŞEY DÜŞÜNMEZ”

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı İsmail Akgül, “Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı olarak 14 Nisan 1979 tarihinde ilimizde Ülkü Ocakları Başkanlığı yaptığı dönemde hainler tarafından şehit edilen Rahmi Aktaş ağabeyimizi minnet ve rahmet ile kabri başında dualarla yad ettik. Ülkücü hareket bu günümüze kadar vatan ve millet uğruna nice kınalı kuzularını şahadete uğurlamıştır. Her daim türlü örgütlerin hedefinde olan, devletin karşısında duranın karşısında korkusuzca duran Ülkü Ocaklı nice koç yiğitlerimizde şahadet için sırada beklemektedir. Beklentisi vatan bekasından başka hiçbir şey olmayan ülkücüler dün nasıl mücadele etti ise bugün de yarında aynı heyecanla çalışmaya devam etmektedir. Bu vesile ile tüm şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı dileriz. Kabirleri nur makamları cennet olsun. Vatan sağ olsun.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.