VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 14 NİSAN CUMA

14 Nisan 2017

....................

1-Dörtdivan İlçesi Bayramlar mahallesi halkından, Tepecik mahallesi sakinlerinden, Osman YILMAZ'ın torunu, Yaşar YILMAZ'ın oğlu; Fatih YILMAZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Dörtdivan İlçesi Bucakkınık Bayramlar Mahallesinde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Bucakkınık Bayramlar Mezarlığı'na defnedilecektir.

2-Düzce ili Yığılca İlçesi Yaylatepe köyü halkından, Halil ve Kezban KURNAZ'ın oğlu, Göynük Safranlar köyünden Vacip AKÇELİK'in damadı, Fatma KURNAZ'ın eşi, Emre ve Merve KURNAZ'ın babaları, Hasan, Aydın, Aynur, Ayten ve Rahime'nin abileri, Tolga, Ahmet, Yusuf, Halil, Duygu ve Burcu'nun amcası; Hüseyin KURNAZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kurucay Yeni Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

 3-Sultan köyü halkından, Ağda Camii emekli imamı Mustafa ÇAĞALI'nın eşi, Ali Murtaza ÇAĞALI, Sabriye CESUR, Hayriye ALTINSOY ve Merhume Rabia BAKIŞKAN'ın anneleri, Belediye meclis üyesi Hicran ÇAĞALI'nın kayınvalidesi, Recayi ÇAĞLAR'ın yengesi; Kadriye ÇAĞALI Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Sultan Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Sultan Köyü Mezarlığı'na defnedilecektir.

 4-Gerede İlçesi Kititler Mahallesinden Halit Yılmaz'ın oğlu, Ömer Karagöz'ün damadı, Halit ve Hakan Yılmaz'ın babaları; Hamdi YILMAZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yeni Camii'nde kılıncak ikindi ve cenaze namazı sonrası Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.  

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.