VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DOĞANAY'DAN CHP'YE IŞIKLI GÖNDERME

12 Nisan 2017

.........................

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, “Referandumda vatandaşımızın her türlü kararına saygı duyacağız. CHP ve biz çalışmalarınız 50 günden bu yana sürdürüyoruz. . Şu ana kadar bir sıkıntı olmadan kazasız belasız bir şekilde son üç güne geldik. Ben bunun önemli olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.  Doğanay ayrıca, “Pazar akşamı CHP’nin ışıkları yanacak mı dikkat edin” diye konuştu.

Sanayi Sitesi’nde referandum çalışmalarını sürdüren AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, vatandaşlarla sohbet ederek sıkıntılarını dinledi. Doğanay, “Bugün çalışmalarımızda Cumhuriyet Halk Partisi yetkilileri ile karşılaştık. Aynı sokak üzerinde seçim çalışması yaptık. 50 günlük süreç içinde seçim çalışmalarını yürütüyoruz. Onlar Cumhuriyet Halk Partisi olarak çalışmalarını sürdürüyor. Şu ana kadar bir sıkıntı olmadan kazasız belasız bir şekilde son üç güne geldik. Ben bunun önemli olduğunu düşünüyorum. Bolu’da aynı ilde yaşıyoruz, insanlar birbirini kırmadan üzmeden bu noktaya geldik. Sandıktan çıkan sonuca da hepimiz saygı duyacağız. Vatandaşın tercihi ne olursa, biz o yönde başımızın üzerinde yeri var diyoruz. İlk günden bu yana da bunu söylüyorum.”

“BOLU’DAN GÜÇLÜ EVET ÇIKACAK”

“Sanayide vatandaşımızla karşılaştığımız zaman, Sağlık Mahallesinde, Sümer Mahallesinde, Tepecik Mahallesinde ne ise vatandaş bize hangi teveccühü gösteriyorsa, burada da aynısını görüyoruz. Şunu da laf olsun diye söylemiyorum, Pazar günü akşam da Allah nasip ederse göreceğiz, Bolu’dan güçlü bir şekilde evet çıkacak. Şu an tren tünele girdi biz ışıkları gördük. İnşallah Pazar günü de akşam saat 18.30 – 19.00 arası sizlerle de karşılaşacağız, durumu değerlendireceğiz. Vatandaşımız artık kararını vermiş. Evetle hayır arasında kararını vermiş, çünkü ülkenin geleceğini düşünüyor, ticaret yapan işini düşünüyor, esnaf işini düşünüyor, memur geleceğini düşünüyor. Ülkenin son 15 yıldaki kazanımlarını, Ak Parti döneminde geldiğimiz noktaları düşünüyor, neleri değiştirdik, ülke nasıl değişti dönüştü bunlara vatandaşımız şahit oluyor”

“CHP HAYAL GÖRÜYOR”

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın referandum ile ilgili tahminlerini de değerlendiren Nurettin Doğanay, “Tanju Bey’in bunu söylemesi gayet normal. Çünkü son 6 seçimdir, hep hayallerle başladılar. Ama o hayallerinin olmasını da normal karşılıyorum. İnsanın hayali olması lazım. Bizim de hayalimiz var onların da hayalleri var. Bizim hayallerimiz gerçekleşiyor ama onlarınki gerçekleşmiyor. Hayalleri gerçekleşemediği için bu seçimde de hayal kuruyorlar. Ama hayal kurması da güzel. Ama gerçekler farklıdır. Pazar günü akşam Cumhuriyet Halk Partisinin ışıkları yanacak mı ona dikkat edin.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.