VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 12 NİSAN ÇARŞAMBA

12 Nisan 2017

....................

1-Mengen İlçesi Sarıkadılar Köyünden Ferit ve Feyzi IŞIKÇELİK’in babaları, Fahri IŞIKÇELİK  Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Sarıkadılar Köy Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2-Gerede İlçesi Yeni Mahalleden Recep Kırmızı'nın kızı, Veysel Kırmızı'nın torunu, Muammer ve Ramazan Kırmızı'nın yeğeni; Cansu KIRMIZI Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yeni Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çerkeş Nahallar Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

3-Kıbrıscık İlçesi Nadas köyü sakinlerinden Merhum Osman ve Havva DEMİRKAYA'nın oğlu, Merhum Şayeste DEMİRKAYA'nın eşi, Osman DEMİRKAYA, Halise AKSOY ve Durmuş DEMİRKAYA'nın babaları, Koray, Güray ve Eray DEMİRKAYA'nın dedeleri; Veli DEMİRKAYA Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kıbrıscık İlçesi Merkez Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Nadas Köyü Mezarlığı'na defnedilecektir.

4-Yukarı çarşı eski esnaflarından Merhum terzi İsmail ve Şerife YURTER'in oğlu, işkurdan emekli Şeref YURTER'in eşi, Yasemin OFLAZ, Ahmet OFLAZ, Yetkin YURTER ve Seda YURTER'in babaları, suni tahta fabrikasından emekli; Mehmet YURTER Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Bilal-i Habeşi Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Yenicepınar Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.