VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MAHKEMEDE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

12 Nisan 2017

..........................

Bolu’da yolcu otobüsünün mola verdiği sırada jandarma ekipleri tarafından yakalanan ve PKK terör örgütü üyesi olmak suçlamasıyla tutuklanan 20 yaşındaki Berfin G. beraat etti. Beraat kararını duyan Berfin G. gözyaşı dökerek, ailesinden özür diledi.

İstanbul'dan Batman'a gitmek isterken otobüsün Bolu'da mola vermesiyle gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemece "terör örgütü üyesi olmak" suçlamasıyla tutuklanan Berfin G.'nin Bolu Ağır Ceza Mahkemesi'nde karar duruşması görüldü.

“Zorla halamın oğluyla evlendirilmek istedim”

Yaklaşık 4 aydır Bakırköy Kadın Cezaevinde yatmakta olan Berfin G., Bolu Ağır Ceza Mahkemesi'nde SEGBİS yoluyla ifade verdi. Terör örgütü üyesi olmadığını, zorla nişanlandırıldığı için Batman'da bulunan sevgilisine gitmek isterken jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındığını belirten Berfin G., “Ailem beni zorla halamın oğlu ile evlendirmek istiyordu. Bizi nişanladılar ama ben Batman'da bulunan Z.B. isimli kişiyi seviyordum. Nişanda bana takılan yüzüğü İstanbul'da bozdurarak Batman'a gitmek istedim. Otogarda Batman'a direk otobüs bulamayınca Diyarbakır otobüsüne bindim. Bolu'da mola verdiğimizde şoför yanıma gelerek ailemin beni Ankara'da beklediğini söyledi. Otobüsten inip mola verdiğimiz yerde bulunan Kayseri otobüsündeki muavinlerin yattığı yere saklandım. Jandarmalar beni orada yakaladı ve korktuğum için 'Jandarma ve polisten nefret ediyorum' dedim. Benim terör örgütüyle hiç bir bağım yok. Ailem ve nişanlandığım taraf başka bir adama kaçtığımı öğrenseydi ciddi sıkıntılar yaşayacaktım” dedi.

2 yorum yapılmış
  • KemalDLSZ
    12 Nisan 2017 • 03:20
    İki gözyaşı döktü serbest bırakıldı.Adaletin bu mu dünya
  • simsiz
    12 Nisan 2017 • 09:53
    Biz de açıklamasını yedik.Adaletin bu mu??????
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.