VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

POLİSTEN DEPOYA ŞAFAK BASKINI

10 Nisan 2017

.......................

Bolu’da son günlerde yakalanan kaçak içkilerin kaynağının Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde bir büfenin deposu olduğunu tespit eden polis ekipleri sabah saatlerinde yaptıkları operasyonda binlerce şişe kaçak içki, kaçak sigara, cinsel gücü arttırıcı hap, ruhsatsız tabancalar ve mermiler ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Bolu’da son günlerde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerinin arka arkaya yakaladığı kaçak içkilerin kaynağının bulunması için çalışma başlatıldı. KOM ekiplerinin yaptığı istihbarat çalışması sonrasında Bolu’ya satılmak üzere getirilen kaçak ve sahte içkilerin Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde bulunan bir büfe deposundan temin edildiği öğrenildi.

 BOLU VE DÜZCE POLİSİNDEN ORTAK OPERASYON

Bolu ve Düzce İl Emniyet Müdürlüğü KOM ekipleri Kaynaşlı’da bulunan depoya yaptıkları ortak operasyonda 6 bin 150 şişe kaçak ve sahte içki, 700 paket kaçak sigara, bir adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait çok sayıda mermi ve cinsel içerikli hap ele geçirdi. Operasyonda büfenin sahibi Y.D. gözaltına alınarak ifadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

  • POLİSTEN DEPOYA ŞAFAK BASKINI
  • POLİSTEN DEPOYA ŞAFAK BASKINI
  • POLİSTEN DEPOYA ŞAFAK BASKINI
  • POLİSTEN DEPOYA ŞAFAK BASKINI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.