VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ADEM EVCİL'DEN SERT GÖNDERMELER

9 Nisan 2017

............................

MHP Bolu İl Başkanı Adem Evcil, “Sayın Genel Başkanımız dokuz ışık doktrininden esinlenerek yapmış olduğu 9 mitingde Elazığ'dan Sakarya'ya, Bursa'dan Antalya'ya MHP düğün salonlarından değil meydanlardan evet demiştir” dedi. Evcil ayrıca, “İlimiz son günlerde hayır turizminin gözde yerlerinden biri haline gelmiştir. Mitinglerde konferanslarda Bolulu vatandaşlarımızdan çok çevre illerden misafirler olması gözlerden kaçmamaktadır” diye konuştu.

MHP İl Başkanı Adem Evcil, “Bolulu vatandaşlarımız kararını çoktan vermiş ‘evet'te birleşmiştir. Referanduma sayılı günler kala var gücümüzle ‘evet’i anlatmaya devam edeceğiz. Alan çalışmalarında gördüğümüz manzara takdire şayandır. Köylüsünden esnafına, doktorundan savcısına, öğretmeninden mühendisine her kesimden vatandaşımız halkoylamasının bilincinde, neye evet neye hayır diyeceğini bilmektedir” dedi.

“İTTİFAK GÖZ DOLDURMAKTADIR”

“İlimiz ,son günlerde hayır turizminin gözde yerlerinden biri haline gelmiştir. CHP, Vatan Partisi, ADD, TKP ve sözde MHP muhaliflerinin ittifakı göz doldurmaktadır. Mitinglerde ve konferanslarda Bolulu vatandaşlarımızdan çok çevre illerden misafirler olması gözlerden kaçmamaktadır.”

“DEVLET BEY EVET DİYORSA”

“Vatandaşımız kararını çoktan vermiştir. Cumhuriyetinden güç alan, beka sorunu olmayan, güçlü yarınlar için evet demektedir. Çalışmalarımızda en çok duyduğumuz söz ise 'Devlet Bey Evet diyorsa vardır bir bildiği Devlet için evet' dir. Sayın Genel Başkanımız dokuz ışık doktrininden esinlenerek yapmış olduğu 9 mitingde Elazığ'dan Sakarya'ya, Bursa'dan Antalya'ya MHP düğün salonlarından değil meydanlardan evet demiştir. MHP tüm teşkilatları ile liderinin emrinde evet diyecektir buna kimsenin şüphesi olmasın”

3 yorum yapılmış
  • emrahkurtalan
    9 Nisan 2017 • 23:07
    akp imam hatipleri dahi otobüslerle getiriyor mhp bir gönül işidir...
  • Koltuksevdas
    10 Nisan 2017 • 02:42
    1-Nerede çalışma yapıyorsunuz? hiç göremedik de... 2-Özdağ ve Akşener'in topladığı kalabalığı buyrun siz toplayabiliyor musunuz? 3-Akp'nin arkasına sığınarak daha ne kadar siyaset yapacaksınız? 4-Bir kadın siyasetçiye "etek" ve "kadın ayakkabısı" fırlatarak ne yapmaya çalışıyorsunuz? (anladığım kadarıyla elinin hamuruyla erkek işine karışma demek istiyorsunuz) 5-son olarak;Bahçeli'nin başkanlık (RTE) hakkında ki eski konuşmalarını dinleyin
  • Hakan
    10 Nisan 2017 • 05:50
    Devlet bey evet.diyorsa vardır bir bildiği demek ne demek ya..sizin aklınız mantığınız yokmu kendi karar mekanizmanız yokmu..işte sizin kafanızdaki insanlar bu ülkede cemaatlere pirim yaptırdı..onlarda kendi kafalarının değil başkalarının kafalarına göre hareket ettiler..sizden bu ülkeye ne hayır gelir allah aşkına...dün vatan haini dediklerinizle ittifak yapabiliyorsunuz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.