VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DOĞANAY'DAN HAYIR MİTİNGİYLE İLGİLİ ÇARPICI SÖZLER

9 Nisan 2017

.......................

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, “Cumartesi günü Muharrem İnce'nin gerçekleştirdiği hayır mitinginde açık bir şekilde görüldü ki, Bolu halkı evet diyor” dedi.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin Kent Meydanı'nda gerçekleştirdiği 'Hayır' mitingiyle ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, “Sayın Başbakanımızın katılımıyla bir miting biz gerçekleştirdik. Öbür taraftan da bir haftadır Bolu sokaklarında "Cesur Yürek Muharrem İnce" diye anonslar yapılan Muharrem İnce'nin dün yaptığı mitingi de görmüş olduk. İki miting arasında bir kıyaslama yapmanın çok doğru olmayacağı kanaatindeyim. Bir tarafta Sayın Başbakanımızın katılımıyla Bolu tarihinin en büyük mitingini gerçekleştirdik. Diğer taraftan da sayı vermem çok doğru olmasa da "Cesur Yürek Muharrem İnce"nin katıldığı, ben diyeyim bin 500, siz deyin 2 bin hadi 500 daha verelim 2 bin 500 kişiyle yapılan miting. Zaten alandaki durumu basın mensupları yakından gördü. Buradan baktığımızda da Halkımızın önümüzdeki hafta Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili olarak sandığa gittiğinde Referandumda tercihini evet olarak kullanacağını göstermiş oldu" diye konuştu.

“İNCE'DEN SİYASETEN BİR ŞEY OLMAYACAĞI..”

“Açık konuşmam gerekirse biraz Muharrem İnce'den umudum vardı. CHP'nin başına Genel Başkan olurda güçlü bir muhalefete ülkemiz kavuşur diye düşünüyordum. Çünkü CHP Bolu Milletvekilimiz Sayın Tanju Özcan ile beraber koşuyorlar, aynı otobüste yolculuk yapıyorlar. Ama gördük ki, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ne yalan söylediyse, Muharrem İnce de Bolu'da aynı yalanları söyledi. Yani al birini, vur ötekine. Bu şekilde devam ettiği müddetçe Muharrem İnce'den de siyaseten bir şey olmayacağı ortaya çıktı. Mevcut eldekinde de bir şey yok, geriden gelende de bir şey yok. Milletimizde zaten bunu gördüğü için onlara hiç bir zaman yetki de vermiyor fırsatta vermiyor" şeklinde konuştu.

4 yorum yapılmış
  • denizkkk
    9 Nisan 2017 • 06:51
    Sizin gibi parayla komurle makarnayla gelmedik biz oraya baskan . Serefle onurla gittik o sogukta
  • Doan
    9 Nisan 2017 • 11:43
    Gorduk gorduk gezideki halinizi bedava bira var desek uçarak gelirsin denizzz
  • emrahkurtalan
    9 Nisan 2017 • 23:06
    doan sanada verelim gel iç.odun kömür makarna ya katık yaparsın...
  • Sedat
    10 Nisan 2017 • 04:22
    2 bin demişsiniz Hahah hiç gülesim yoktu o karda yağmurda sağukta en az 15 bin kişi yoksa ben birşey bilmiyorum ama en doğrusunu siz bilirsiniz demi aldattalımak sizde aldatmak sizde maşallahınız var
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.