VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İSMAİL AKGÜL'DEN SERT TEPKİ

6 Nisan 2017

......................

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı İsmail Akgül, son günlerde, ülkü ocaklarının her gün ayrı bir provokasyona alet edilmeye çalışıldığını, ülkücülerin kendi taraflarından gönderilmeyen davet ve mesajlara itibar etmemeleri gerektiğini söyledi. Akgül, "Elini bozkurt yapmakla, bozkurt simgesini taşıyarak yürüyüş, salon programı düzenlemek ile ülkücü camiayı kullanmak kimsenin haddi ve harcı da değildir" dedi. 

“Ülkemizin dört bir yanının fitne ile kuşatıldığı, ülkü ocaklarının her gün ayrı bir provokasyona alet edilmeye çalışıldığı, üç kişi beş kişi bir araya gelerek milliyetçi-ülkücü hareket adına eylemler planlayarak mevzuların farklı alanlara çekilmesinin tavan yaptığı bu dönemde ülkücü milliyetçi hareketin mensupları başının hiç bir ülkücünün çekmediği çakma salon programları, çeşitli nedenlerle bahane edilen yürüyüş ve anma etkinliklerine katılmamalarını rica ediyoruz. Hangi odaklara hizmet ettikleri belli olmayan türlü şaibeleri üzerinde taşıyan hiç bir dernek, topluluk bizleri uzaktan yakından ilgilendirmemektedir. Ülkücü hareket yapılacak olan eylemde ve söylemde de talimatı tek yerden alır o da ülkü ocaklarıdır. Biz hiç bir kardeşimizi fason olaylara, göstermelik eylemlere yem etmeyeceğiz.”

“Kimsenin haddi ve harcı değildir”

“Elini bozkurt yapmakla, bozkurt simgesini taşıyarak yürüyüş, salon programı düzenlemek ile ülkücü camiayı kullanmak kimsenin haddi ve harcı da değildir. Ülkücünün ocağı, ana kucağı ülkü ocaklarıdır. Bu vesile ile tarafımızdan gönderilmeyen davet ve mesajlara itibar etmeyiniz. Ülkenin ve milletin bekası şüphesiz ülkücü ve milliyetçi hareketin elinde olup bu kutlu dava uğruna tek noktada birleşerek hareket edilmesini, çeşitli isimler kullanarak milletimizi yürüyüş ve programlardan uzak durmalarını temenni ediyoruz. Allah Türk'ü korusun ve yüceltsin.”

1 yorum yapılmış
  • YaarGLER
    8 Nisan 2017 • 05:43
    ÜLKÜCÜLÜĞÜ SİZLERDEN ÖĞRENECEK DEĞİLİZ SİZLER BABALARINIZLA GEZERKEN KİM OLUYOR ONLAR DEDİKLERİNİZ 1980 DAN EVVEL BU DAVAYI KANLARI İLE CANLARI İLE SAVUNUNANLAR KİMİLERİ YILLARCA HAPİS YATTI KİMİLERİ KURŞUN YEDİ ÜLKÜCÜ HOR GÖDÜĞÜNÜZ BU İNSANLARMI SİYAH TAKIM ELBİSE GİYIB SİYAH GÖZLÜK TAKANLARMI.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.