VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN'DAN ÇOK SERT TEPKİ

5 Nisan 2017

.......................

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan,  “Barzani’yi Kürdistan bayrağı ile Ankara’da karşılarsan bundan aldığı cesaretle gider tarih boyunca Türkmen kenti olan Kerkük’ün göbeğine Kürdistan bayrağını diker” dedi.

Tanju Özcan, “Barzani’yi Kürdistan bayrağı ile Ankara’da karşılarsan bundan aldığı cesaretle gider tarih boyunca Türkmen kenti olan Kerkük’ün göbeğine Kürdistan bayrağını diker. Bize ‘evet’ deyin diyenler var ya, bu kafayla giderlerse, dün Ankara’nın göbeğine Kürdistan bayrağı çekildi, bugün Kerkük’e Kürdistan bayrağı çekildi, yarın Diyarbakır’ın göbeğine Kürdistan bayrağı çekilirse hiç şaşırmayacağım” diye konuştu.

“BARZANİ’Yİ KÜRDÜSTAN BAYRAĞI İLE KARŞILARSAN”

“O bayrağı oraya dikenleri ayrı bir yere koyuyorum. Onlar zaten terörle, teröristle iç içe olan insanlar. Bu Barzani çok makbul bir insan değil. Biz yıllardır söylüyoruz. Kandil’i bağrında koruyup kollayan bu Barzani’ydi zaten. Teröristlerin yuvası olan Kandil nerede? Barzani’nin bölgesinde. Bu Barzani eskinden bunlara cesaret edebiliyor muydu? Bu Barzani 15 yıl önce Türkiye’ye geldiğinde uzman çavuştan daha yüksek rütbeli biriyle konuşamıyordu. Bir kaymakam muhatap almıyordu. Bugün bize evet diyenler 15 gün önce Ankara’nın göbeğine Kürdistan bayrağı dikip, bu eşkıyalara yardım yataklık eden Barzani’yi ne yaptılar, Türkiye’de karşıladılar. Bu Barzani’yi Kürdistan bayrağı ile Ankara’da karşılarsan bundan aldığı cesaretle gider tarih boyunca Türkmen kenti olan Kerkük’ün göbeğine Kürdistan bayrağını diker. Referandum kararını da alır.

“VATANDAŞ HERŞEYİN FARKINDA”

“Sen de mitinglerde sahte kabadayılık yapmaya devam edersin. Bu bugün böyle devam ederse, bize evet deyin diyenler var ya bu kafayla giderlerse, dün Ankara’nın göbeğine Kürdistan bayrağı çekildi, bugün Kerkük’e Kürdistan bayrağı çekildi, yarın Diyarbakır’ın göbeğine Kürdistan bayrağı çekilirse hiç şaşırmayacağım ben. Allah korusun o günlerden. O yüzden şu evet diyenlerin tavırlarına bir bakın. Tek bayrak için evet diyorlar. Kürdistan bayrağı için mi biz evet diyeceğiz? Türk bayrağının yanına sen o Kürdistan bayrağını çektirdin şimdi tek bayrak için evet diyorsun. Bence vatandaşımız her şeyin farkında. Her şeyi görüyor. Bu çakma milliyetçileri de görüyor. Milliyetçiliği ayaklar altına aldım diyenleri de görüyor. 11 gün sonra hayırlı konular konuşacağız, öyle görünüyor” 

Kaynak - Arzu Sarı - Köroğlu Gazetesi

1 yorum yapılmış
  • Kemalyldrm
    6 Nisan 2017 • 18:24
    Kerkük kürt ve orada yaşayan diğer halkların şehridir.Fesatlık yapmazsanız oradakiler, birlikte yaşamanın yolunu bulurlar.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.