VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MAÇ SAATİNİN DEĞİŞMESİNE SERT TEPKİ

5 Nisan 2017

...................

Bolusporlu taraftarlar, Cuma Günü saat 18.30’da oynanacak olan Boluspor-Göztepe maçının 17.30’a alınmasını sert bir dille eleştirdiler. Açıklamada, “Neymiş efendim Göztepe'nin seyahat programı uymadığı için, dönüş uçağı saati uygun olmadığı için maç 17:30'a alınmış. Bizde inandık bu basit yalana. Ulan kimi kandırıyorsunuz siz” ifadelerine yer verildi.

“Kimse bize masal anlatmasın. Neymiş efendim Göztepe'nin seyahat programı uymadığı için, dönüş uçağı saati uygun olmadığı için maç 17:30'a alınmış. Bizde inandık bu basit yalana. Ulan kimi kandırıyorsunuz siz ? TFF 3 hafta önceden bu maçın oynanacağı günü ve saatini açıkladı. Koskoca Göztepe kulübü 3 hafta önceden günü ve saati belli olan deplasman için kalacağı otel dahil seyahat programını yapamıyorsa bu ligde oynamasın zaten. Bu yapılan uygulama tamamen art niyetli yapılan bir şeydir. Bolu şehri olarak tamamen kenetlenmiş herkes bu maça odaklanmış beklerken, sosyal medyada bu maça yoğun ilgi olacağı belli olduğundan rakip takım sırf bizler tribünleri doldurmayalım diye maç saatini küçük bahaneler ile 1 saat öne 17:30 yani mesai saati içine aldırmıştır. Böylece devlet dairelerinde ve fabrikalarda çalışıp mesaisi 18:00'de biten taraftarlarımız maça gelemeyecektir. Bu durumda ise bizlere görev düşmektedir.”

“MASA BAŞI OYUNLARA SON VERELİM”

“Öncelikli olarak Boluspor kulübü başkanının il mülki amirleri, fabrika müdürleri ile görüşüp mesaisi 18:00'de biten taraftarlarımızı 1 saat izinli sayıp 17:00'de mesaiden çıkmasını sağlamalıdır. Ve biz taraftarların ne yapıp edip böyle küçük hesaplar peşine düşen rakibe inat o tribünleri doldurup şehrimize ve takımımıza sahip çıkmamız lazım. Haydi BOLU takımımız üstünde oynanan masa başı oyunlarını hep birlikte bozalım."

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.