VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

POLİS DİDİK DİDİK ETTİ

5 Nisan 2017

.........................

Bolu’da polis ve jandarmanın birlikte yaptığı huzur uygulaması il merkezi ve 8 ilçede 500 polis ve jandarmanın katılımıyla gerçekleştirildi. Uygulamada narkotik köpeği ‘Sezar’ ile araçlarda arama yapıldı.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı, il merkezi ve 8 ilçede kurulan 32 uygulama noktası,176 umuma açık alanda asayiş, narkotik, terör, organize, kaçakçılık, özel harekat, çevik kuvvet ve trafik ekiplerinin katıldığı 500 polis ve jandarmayla Huzur Uygulaması gerçekleştirdi. İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel koordinesinde yürütülen uygulamada şahıslar üzerinde yapılan Genel Bilgi Taraması’nda (GBT) haklarında arama kararı bulunan 2 kişi gözaltına alınarak ifadeleri alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldüler. Kentin giriş ve çıkışlarında kurulan uygulama noktalarında durdurulan araçlardan 18 tanesine 8 bin 700 lira para cezası kesildi.

Polis Özel Harekat ekiplerinin güvenlik aldığı uygulamada şüpheli görülen araçlar içerisinde narkotik köpeği ‘Sezar’ ile uyuşturucu araması yapıldı.

  • POLİS DİDİK DİDİK ETTİ
  • POLİS DİDİK DİDİK ETTİ
  • POLİS DİDİK DİDİK ETTİ
  • POLİS DİDİK DİDİK ETTİ
3 yorum yapılmış
  • Bolulu
    5 Nisan 2017 • 09:57
    Şov bunlar şov göstermelik 2 kişi göz altına alınmış ben sivil vatandasim 2 saat gezsek polislerle sunlarin sunlarin üstünü arayın desem göstereceğim her iki kişinin birinin üzerinden ya silah bıçak çıkar ya madde hap çıkar hava cıva bunlar şov tertemiz Bolu izlenimi yaratılıyor çekin kanala saat 12 den sonra alkol testi yapın bakalım ne kadar ceza yazıyorsunuz kontrol edin büfeleri 22.00 dan sonra alkol satıyorlar mı satmiyorlar hepsi satıyor huzur operasyonuy
  • Cemal
    5 Nisan 2017 • 13:45
    Polise surda su var desen gelip bakmıyor bile kavga var de gelmezler içki içiyorlar de sizi rahatsız mı ediyor diye sorarlar ekip yok derler ayda bir kere huzur diğer 29 gün isgence
  • KEMALERASLAN
    7 Nisan 2017 • 17:03
    BOLUDA TRAFİK DİYE BİRŞEY KALMADI. HER GÜN ŞAHİNCİLERDEN, MOTORCULARDAN BIKTIK. GÖREVLİLER ARAÇLARINI ÇEKİYORLAR PAŞAKÖYDE VEYA İZZETBAYSAL CADDESİNDE MUHABBET ÇAY BAŞKA BİR ŞEY YAPTIKLARI YOK...!!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.