VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

OHAL BÜROSUNDAN YENİ KARARLAR

4 Nisan 2017

......................

OHAL Bolu Bürosu tarafından yapılan açıklamada, 10 devlet memurunun görevlerine döndüğü ve açıkta bulunan 8 memurun ise devlet memurluğundan atıldığı belirtildi. Yapılan açıklamada daha önceden yayınlanan KHK’lar ile memurluktan atılan 2 kişinin ise geri döndüğü açıklandı.

Bolu Takip Gazetesi’nden Hakan Aydın’ın haberine göre, Fetullahçı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz ülkeyi işgal girişimi sonrasında kamu kurumlarına yerleşmiş FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü üyelerine yönelik çalışmalarına devam eden OHAL Bürosu tarafından bu gün yeni bir liste yayınlandı.

TOPLAMDA 524 KİŞİ ATILDI

OHAL Bürosu tarafından yayınlanan liste ile şu anda 90 devlet memuru hakkında incelemenin devam ettiği açıkta bulundukları, 524 kişinin ise FETÖ/PDY üyeliği nedeniyle devlet memurluğundan atıldığı belirtildi. En son 12 gün önce yapılan açıklama sonrası son yayınlanan liste ile Bolu Belediyesi’nden açıkta bulunan 3 ismin görevlerine geri döndüğü, 3 ismin ise devlet memurluğundan ihraç edildiği belirtildi.

KURUM KURUM LİSTE

Ayrıca haklarında incelemelerin tamamlanan Karacasu Belediyesi’nden açıkta bulunan bir kişinin işine geri döndüğü, adliyede açıkta bulunan 1 kişinin işine iade edildiği, 2 kişinin ise ihraç edildiği belirtildi.  İl Jandarma Alay Komutanlığı’nda açıkta bulunan 1 kişinin geri döndüğü, Basın İlan Kurumu’ndan açıkta bulunan 1 kişinin ihraç edildiği, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’nde daha önce açığa alınan 2 kişinin geri iade edildiği, İl Sağlık Müdürlüğü’nde daha önce açığa alınan 1 kişinin görevine iade edildiği ifade edildi. Ayrıca, Karayolları 41’inci Şube Müdürlüğü’nde daha önce açığa alınan 3 ismin ihraç edildiği ve daha önceki kararnamelerle ihraç edilen 1 müftülük personelinin görevine döndüğü belirtildi.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.