VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİ YAŞLI KADINI ZİYARET ETTİ

3 Nisan 2017

...................

Bolu’da 5 yıldır KOAH hastalığı nedeniyle yatalak olan ve solunum cihazına bağlı bir şekilde yaşayan 70 yaşındaki Fatma Açıkgöz’ü Bolu Valisi Aydın Baruş, yaşadığı eve giderek ziyaret etti.

Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu’da Kızılağıl Köyünde oğlu, gelini ve 2 torunu ile birlikte yaşayan KOAH hastası 70 yaşındaki Fatma Açıkgöz’ü evinde ziyaret etti. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Timuçin Erem ile birlikte   Fatma nineyi ziyaret eden Vali Baruş, aileye her konuda destek olunacağını belirterek, ailenin yaşadığı evin fiziki şartlarının iyileştirilmesi, hasta yatağı temin edilmesi, solunum cihazının ve elektrik tesisatının bakımının yapılması konusunda ilgililere talimat vereceğini ve konunun bizzat takipçisi olacağını ifade etti.

“NE GEREKİYORSA YAPILACAK”

Köy Muhtarı Hayati Çelik’ten de bilgiler alan Vali Baruş, “ Açıkgöz ailesine ihtiyaçları doğrultusunda gereken ne varsa yapılacaktır. Ben gerekli talimatları veriyorum. ” dedi. Vali Baruş, buradaki ziyaretin ardından Kızılağıl Köyünde vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

 VALİ BARUŞ VATANDAŞLARLA BULUŞTU

 Vali Baruş daha sonra Kızılağıl Köyü’nün Karamanlar Mahallesine giderek burada da köy konağında vatandaşlarla bir araya geldi. Köy Muhtarı Hayati Çelik ile köyde yaşayan vatandaşların yer aldığı buluşma sıcak bir sohbet havasında gerçekleşti. Buluşmada Muhtar Çelik ve vatandaşlar köylerinin eksikliklerini iletirken, Vali Baruş  Köy Muhtarı ile görüşerek İl Özel İdaresi ve Köylere Hizmet Götürme Birliği imkanlarıyla ihtiyaçların giderilmesi için gerekenin yapılması talimatını vereceğini belirtti.  

  • VALİ YAŞLI KADINI ZİYARET ETTİ
  • VALİ YAŞLI KADINI ZİYARET ETTİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.