VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR'DAN GÖRKEMLİ GECE

30 Mart 2017

.......................

Boluspor Kulübü’ne destek veren işadamlarına teşekkür plaketlerinin verildiği gece Hilton Otel’de düzenlendi. Geceye siyasiler, iş adamları, esnaflar ve taraftarlar katıldı. Gecede konuşan Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, “Boluspor siyasetin üstü olan bir takım, Boluspor’da siyaset yok sadece sevgi var, saygı var. Çok güzel bir ortamdı ve çok mutlu bir geceydi” dedi.

Boluspor’a gönül verenlerin, destek olanların bir araya geldiği gecede, birbirinden güzel görüntüler ortaya çıktı. Geceye Bolu Valisi Aydın Baruş, Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, AK Parti Bolu milletvekilleri Fehmi Küpçü ve Ali Ercoşkun, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, teknik direktör Fuat Çapa, eski kulüp başkanları, futbolcular, kulüp yönetimi ve çok sayıda iş adamı katıldı.

BURADA SİYASET YOK SEVGİ VAR

Gecenin sonunda açıklamalarda bulunan Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı “Bu akşam belki de Boluspor tarihinin en büyük gecesi oldu. En başta iki tane valimiz, bakan yardımcılarımız, milletvekillerimiz, bütün Bolu’daki iş adamları Boluspor’u seven herkes buradaydı. Boluspor bu insanları toplayabiliyor. Boluspor siyasetin üstü olan bir takım, Boluspor’da siyaset yok sadece sevgi var, saygı var. Çok güzel bir ortamdı ve çok mutlu bir geceydi. Bu gecenin en büyük sebebi iş adamlarımız. Çünkü iş adamları olmasaydı bu gece olmazdı. Bu plaket töreni Boluspor’a 10-12 yıldır destek olan burada bulunan esnafımız. Onlar Boluspor’u çok seviyor. Onlara bizim borcumuz var, şampiyonluk borcumuz var. O borcu da inşallah onlara vermek istiyorum. Boluspor böyle bir kulüp taraftarı, basını, protokolü herkes Boluspor’u çok seviyor. İnşallah bu geceleri şampiyonluk gecesi olarak yaparız” dedi.

“İnşallah Şampiyonluk Geceleri Yaparız”

Gecenin mimarının Boluspor’a destek verenlerin olduğunu söyleyen Çarıkçı “Boluspor’da bir başarı varsa, bunun mimarı değilim. Bunun mimarı bize destek veren esnaflarımızdır. Onlardan Allah razı olsun. Çünkü bu gece varsa onlar vardır, Boluspor’un borcu yoksa yine onlar vardır. Ama bizim onlara borcumuz var, o borçta takımımızı süper lige çıkarmaktır. Bu sene zorlayacağız, bu sene olmazsa seneye yine zorlayacağız ama bu takımı süper lige çıkartarak bu insanları mutlu edeceğiz ve bu geceleri şampiyonluk gecesi yapacağız” şeklinde konuştu.

 

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.