VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 29 MART ÇARŞAMBA

29 Mart 2017

.....................

1- İhsaniye Mahallesi sakinlerinden Mehmet Aşçıoğlu'nun eşi, Pakize Ünal, Müşerref Çamlıbel ile Selma, Safinaz ve Nadir Aşçıoğlu'nun anneleri, Dörtdivan Hacetler Köyü halkından; Nafiye AŞÇIOĞLU Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Dörtdivan Hacetler Köy Camii’nde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra Köy mezarlığına defnedilecektir. Cenaze sahibi Selma Aşçıoğlu irtibat tel no: 0 543 645 15 90

2- Ağaççılar Köyü halkından Paşaköy Mahallesi’nde ikamet eden Tenzile GÖREN'in eşi, Nirgül, Cengiz, Caner, Cahit ve Cem GÖREN'in babaları, eski Bolu esnaflarından aile kasabı; İsmail GÖREN Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Paşaköy Mahallesi Eniştebey Camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Paşaköy Mezarlığına defnedilecektir.

 3- Seben Kabak Köyü halkından Merhume Lütfiye DEMİR'in eşi, Fatma UĞURLU, Rıfat DEMİR, Nebahat ASLAN'ın babaları, Nurettin UĞURLU, Gülay DEMİR, Mürsel ARSLAN'ın kayınpederi; Mustafa DEMİR Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Tepecik Mahallesi Beşevler Camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Kabaklılar Mezarlığı’na defnedilecektir.

4- Seben İlçesi Gerenözü Köyü halkından, Ahmet VARLIK'ın eşi, Afer ve Cafer VARLIK'ın anneleri, Emel VARLIK, Ezel TUT, Fatma KALIN, Ahmet ve Semra VARLIK'ın babaanneleri; Vahide VARLIK Hak’kın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün Seben Merkez Camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Gerenözü Köy Mezarlığı’na defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.