VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ENGELLİ YEĞENİNE TECAVÜZE CEZA YAĞDI

28 Mart 2017

.................

Bolu’da, 50 yaşındaki engelli yeğeni Ayşe Ö.’ye cinsel tacizde bulunan 78 yaşındaki Rafet Ö. 17 yıl 6 ay, yine aynı köyde yaşayan Durmuş S. ise 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 

  Edinilen bilgiye göre, 2010 yılında Bolu'nun Seben İlçesi Kesenözü Köyü'nde meydana geldi. Rafet Ö., iddiaya göre zihinsel engelli yeğeni Ayşe Ö.'ye samanlıkta cinsel saldırıda bulundu. Anne ve babası öldükten sonra diğer amcası Fahrettin Ö. ve ailesiyle kalan Ayşe Ö., yengesine durumu anlatınca jandarmaya şikayette bulundular. Ayşe Ö., köyde oturan 61 yaşındaki D.S.'nin de kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu ileri sürdü.

İÇ ÇAMAŞIRINDAN ÖRNEK ALINDI

Adli Tıp Kurumu raporunda, Ayşe Ö.'nün iç çamaşırından alınan biyolojik örneklerin kendisine ait olduğu belirlenen sanık Rafet Ö., ilk mahkemesinde suçun niteliği ve kaçma şüphesi gözetilerek tutuklandı. D.S.'nin ise tutuksuz yargılanmasına karar verildi.

SUÇLARI KABUL ETMEDİLER

Bolu Ağır Ceza Mahkemesinde 'Nitelikli cinsel saldırı' suçundan 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan Rafet Ö. ve tutuksuz yargılanan Durmuş S.’nin bugün karar duruşması görüldü. Cinsel saldırıya uğradığını iddia eden Ayşe Ö’nün katılmadığı duruşmada sanıklar, üzerlerine atılı suç işlemediklerini ve beraatlarını istediklerini ifade ettiler.

MAHKEME AFFETMEDİ

Karar için kısa bir ara veren mahkeme heyeti, Rafet Ö.’nün üzerine atılı suçu işlediğine kanaat getirerek 17 yıl 6 ay hapis cezası verdi. Durmuş S.’nin ise işlediği suçun ‘basit cinsel saldırı’ olarak nitelendirilebileceğine hükmeden mahkeme heyeti sanığı 5 yıl hapis cezasına çarptırdı.

 

1 yorum yapılmış
  • Ramazan
    18 Ocak 2018 • 01:32
    Kurban olayim adalete böyle canilere idam istiyurum allah belasını versin bu canilerin adaletimiz çok iyi bu cezayiveren savcılarımıza hakimlerimize ellerinden öperim iyiki varsınız
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.