VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 28 MART SALI

28 Mart 2017

....................

1-Karamanlı mahallesi halkından (merhum) Abdullah ve Şeref ERKİP'in kızları,(merhum) Mustafa Necati USLU'nun eşi,Ahmet USLU,Bilge OLGUN ve Ayşe YÜCEL'in anneleri,Fatma USLU,Şadi YÜCEL ve Ilgaz OLGUN'un kayınvalidesi, Umut USLU'nun babaannesi, Pınar KAMAY,Nehir BUGAY,Ferhunde YÜCEL ve Umur YÜCEL'in anneanneleri; Emine Semahat Uslu hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Siteler camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar mezarlığına defnedilecektir.  

2-Karacaağaç mahallesi halkından (merhume)Fethiye CAMCI'nın eşi,(merhume) Emine KÖK,Fatma ÇAYLAK,Şükran ŞENLİOL,Hacer DÜZENCİ'nin babaları,Mustafa KÖK,Hikmet ÇAYLAK,Yusuf ŞENLİOL,Selahattin DÜZENCİ'nin kayınpederi; Servet Camcı hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Karacaağaç Yukarı mahalle camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

3-Karamanlı mahallesi halkından (merhume) Şükran ve (merhum) Abdullah YILMAZDEMİR'in kızı,Cavidan ÖZBOYACI ve Akif YILMAZDEMİR'in kardeşi,Zafer POLAT'ın annesi; Mahsune Güngör hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Karamanlı mahallesi Yeşil camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çamyayla mezarlığına defnedilecektir.

 

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.