VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 27 MART PAZARTESİ

27 Mart 2017

....................

1- Kuzörendağlı Köyü Kolca Mahallesi halkından Merhum Hüseyin Daltaban'ın (Kara Hüseyin) eşi, Arif Merhum Mehmet ve Ahmet Daltaban, Şerife Ören, Merhum Şeref Yamak ve Güllü Karşı'nın anneleri, Adem Acar, Merhum Sadettin Acar ve Seher Daltaban'ın ablası; Şerife DALTABAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kuzörendağlı Köyü Kolca Mahallesi Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

 2- Gerede ilçesi halkından Orhan, Burhan ve İsmail Kiriş’in Ağabeyleri; İbrahim KİRİŞ Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Gerede’de kılınacak öğle ve cenaze namazında sonra Şehir Mezarlığı’nda defnedilecektir. 

3-Yukarusoku mahallesi halkından, Çetmeli Hüseyin AKMAN'ın eşi, Hatice, Ahmet ve Sefer AKMAN'ın anneleri; Hatice AKMAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yukarısoku Mahalle Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Yukarısoku Mezarlığı'na defnedilecektir.

4-Merhume Hatice BULUT'un eşi Merhum Burhan, Yaşar BULUT, Turhan, Neslihan ve Fatma BULUT'un babaları, Ali, Remzi ve Niyazi BULUT'un abileri Merhum Cevat KARA'nın eniştesi, Yasemin, Ecem, Burhan, Alihan, Özge, Eren, Seren, Saliha ve Sümeyye'nin dedeleri, Büyükcami esnaflarından yorgancı; Mehmet BULUT Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Karacaağaç Mahalle Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

5-Mudurnu İlçesi, Orta Köy Süveyköy mahallesi halkından, Dumlupınar ilkokulundan emekli Servet DURHAN'ın eşi, Zeynep ve Serkan DURHAN'ın anneleri; Fatma DURHAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Mudurnu Taşkesti Beldesi Benzinlik Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 6-Kuzörenemirler köyü halkından Merhume Hacı Emine GÜDÜK'ün eşi, Durmuş GÜDÜK, Melek BOYACIOĞLU ve Melehat UYSAL'ın babaları, Ayhan BOYACIOĞLU, Akif UYSAL ve Ayşe GÜDÜK'ün kayınpederi; Hasan GÜDÜK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Öksüz Tekke Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.