VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 26 MART PAZAR

26 Mart 2017

.................

1- Kıbrıscık ilçesi Alan Borucak Köyü halkından, Merhume Ayşe KAYACA'nın eşi, Refik, Satılmış, Ferhat KAYACA ve Şenay GÜMÜŞCÜ'nün babaları, Kübra KAYACA ve Serhat YAĞIZ'ın dedeleri; Mahmut KAYACA Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün 500 Evler Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Ovadüzü Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir.

2- Çaygökpınar Köyü halkından, Rıfat ÇAY'ın eşi, Furi ESKİOĞLU, Ülviye ŞAY, İsmail, Naim, İbrahim, Yahya ÇAY'ın anneleri; Firdevs ÇAY Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Çaygökpınar Köyü Merkez Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

3- Yeniçağ İlçesi Asılbey Mahallesi halkından, Tevfik ve Refik AY'ın babaları, Uğur TAŞ, Namık, Tarık AY ve Necmettin YALÇINKAYA'nın dedeleri; Natık AY Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yeniçağ Emine Hatun Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra ilçe mezarlığına defnedilecektir.

4- Aşağı Karaköy Mahallesi halkından, Sadık ve Nazmiye GÖKÇE'nin oğlu, öğretmen Necati GÖKÇE'nin kardeşi, Sami GÖKÇE'nin abisi, Nafiye GÖKÇE'nin eşi, Fevzi SARI'nın damadı; Hüseyin GÖKÇE Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün aşağı karaköy camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası karaköy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.