VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YAŞLILAR HİGHWAY'DE GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

23 Mart 2017

..................

Bolu Dağı’nda bulunan Avrupa’nın en büyük otoyol tesisi Highway Outlet Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Dr. M. Arif  Tuncer ve AVM yöneticileri Yaşlılar Haftası nedeniyle huzurevindeki yaşlıları alışveriş merkezinde misafir ettiler. Canlı müzik eşliğinde gönüllerinde eğlenen huzurevi sakinleri keyifli bir gün yaşadılar.

Bolu ekonomisine katkısıyla binden fazla kişiye istihdam sağlanan Bolu Dağı’ndaki Highway Outlet Alışveriş Merkezi, diğer yandan da sosyal sorumluluk projelerine imza atıyor. Alışveriş merkezinin Genel Müdürü Dr. M. Arif Tuncer, ve AVM yöneticileri Yaşlılar Haftası nedeniyle İzzet Baysal  Huzurevi’nde kalan 60 yaşlıyı AVM’de misafir etti.  

BOL BOL GÖBEK ATTILAR

İlk olarak alışveriş merkezinde bulunan restoranda yemek yiyen huzurevi sakinler, daha sonra kendileri için hazırlanan eğlencede müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Müziklerle coşan yaşlılar, bilorda ve bowling oynayarak da stres attılar. Yaklaşık 2 saat boyunca keyifli dakikalar geçiren huzurevi sakinleri AVM Genel Müdürü Dr. M. Arif  Tuncer ve etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ettiler.   

 

  • YAŞLILAR HİGHWAY'DE GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ
  • YAŞLILAR HİGHWAY'DE GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ
  • YAŞLILAR HİGHWAY'DE GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.