VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TATİL MERKEZLERİ DOLDU TAŞTI

18 Mart 2017

....................

Bolu’nun doğa harikası mekanları kar yapışı sonrasında doldu taştı. Abaat Tabiat Parkı ve Gölcük Tabiat Parkı tatilcilerinin akınına uğrarken, kartpostallık görüntüler oluştu.  

FAYTONLARLA TUR ATTILAR

Bolu’ya 40 kilometre uzaklıktaki doğal güzellikleriyle ünlü Abant Tabiat Parkı beyaza büründü. İki gündür aralıklarla devam eden kar yağışı Abant’ta çam ağaçlarını beyaz örtüyle kaplarken, tatilcilere de zevkli anlar yaşattı. Hafta sonu tatillerini Abant’ta geçirmek için gelen tatilciler bol bol fotoğraf çektirerek, göl etrafında faytonlarla tur attı. Karla buluşmanın mutluluğunu yaşayan tatilciler, 'Abant karla güzel' yorumlarında bulundular. Abant'ın havasının çok güzel olduğunu belirten tatilciler, "kar görüntüsü mükemmel. Özellikle etrafın karlı olup gölün buz olmaması çok hoşumuza gitti" şeklinde konuştular.

GÖLCÜK BÜYÜLEDİ…

Bolu'nun doğa harikalarından Gölcük Tabiat Parkı, kar yağışının ardından hafta sonunda güneşin yüzünü göstermesiyle ziyaretçi akınına uğradı.

Çam ormanlarının arasında saklı Gölcük, kar yağışı ile birlikte beyaza büründü. Etrafındaki çam ormanları kar örtüsüyle kaplanan tabiat parkı, hafta sonunda güneşin yüzünü göstermesiyle ilgi odağı oldu. Çevre il ve ilçelerden ziyaretçiler Gölcük'e akın etti. Girişteki otoparkların büyük bölümü doldu. Ziyaretçiler, yeşil ve mavi ile beyaz örtünün buluştuğu tabiat parkında oluşan güzel manzarının keyfini çıkardı. Ziyaretçiler, göl çevresinde yürüyerek bol bol fotoğraf çektirdi. Kimi tatilciler ise kiraladıkları golf arabaları ve bisikletlerle göl turu attı. Ziyaretçiler, çam ağaçlarının altında kar üzerinde mangal yakıp gün boyu doğanın keyfini çıkardı.

  • TATİL MERKEZLERİ DOLDU TAŞTI
  • TATİL MERKEZLERİ DOLDU TAŞTI
  • TATİL MERKEZLERİ DOLDU TAŞTI
  • TATİL MERKEZLERİ DOLDU TAŞTI
  • TATİL MERKEZLERİ DOLDU TAŞTI
  • TATİL MERKEZLERİ DOLDU TAŞTI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.