VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VİDEO HABER - KAZA SONRASINDA KORKU DOLU ANLAR

18 Mart 2017

......................

TEM Otoyolunun Bolu Dağı Tüneli kesiminde yolcu otobüsü, tır ve otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Kaza sonrasında itfaiye ve sağlık görevlilerinin otobüs şoförüne müdahalesi sırasında Otobüs sağlık ekiplerinin sedyesini ezerek önünde duran ambulans ve tıra çarparak durabildi. O anlar kameralara yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, TEM otoyolun İstanbul istikameti Bolu Dağı Tüneli çıkışında kar yağışı ve buzlanmanın da etkisiyle, yolcu otobüsü, tır ve otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazayı gören vatandaşlar polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bilgi verdi. Kazada yaralanan otobüs sürücüsü Şenol Göksu araçta sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerince Göksu'nun kurtarılması için çalışma başlatıldı.

OTOBÜS BİR ANDA HAREKET ETTİ

Çalışma esnasında otobüs, bir anda frenleri boşalarak hareket etmeye başladı. Otobüsün ön kısmında bulunan polis ve sağlık ekipleri otobüsün hareket ettiğini görünce, kaçarak kendilerini kurtardı. Otobüs sağlık ekiplerinin sedyesini ezerek önünde duran ambulans ve tıra çarparak durabildi. Otobüsün ambulansa çarpma anı kameralar tarafından kaydedildi.

Sürücü Göksu, daha sonra sıkıştığı yerden kurtarıldı. Göksu, ilk müdahalenin ardından Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.