VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 18 MART CUMARTESİ

18 Mart 2017

...................

1-Seben İlçesi Karaağaç Köyü sakinlerinden Fatma Karabulut'un eşi, Musa ve Mustafa Karabulut'un babası, İncinur ve  Rabia Karabulut'un kayınpederi, Gülfiye, Ümmü Gülsüm ve Karahan Karabulut'un dedesi, İsmail Karabulut hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Seben İlçesi Karaağaç Köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2-Tekke Dere Köyü sakinlerinden Merhum Durmuş Biçer'in eşi, Ahmet, Murat Biçer, Hatice Çakıroğlu, Şerif Türkmen ve Hacer Güler'in annesi, Ömer ve Önder Biçer'in babaannesi, Sabire Biçer hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Tekke Dere Köyü caminde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3-Sandallar Mahallesi sakinlerinden Merhum Ahmet Ozan'ın eşi, Hatice, Cemile, Sabriye, Emine, Ayşe, Emel ve Uğur Ozan'ın annesi, Rafiye Ozan Hakın rahmetine kavuştu.  Cenazesi bugün Sandallar Mahallesi caminde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

4-Kıbrıscık İlçesi Deveören Köyü sakinlerinden Kıbrıscık Orman İşletme Müdürlüğünden Emekli Merhum Hasan Hüseyin Özmen'in eşi, Zeliha Oflaz, Samiye Ertem, Nazmiye İnan, Ferdaniye Boran, Gülay, Ahmet, Ayhan, ve Aydın Özmen'in annesi, Özgür Oflaz'ın anneannesi, Bilal Oflaz'ın kayınvalidesi, Raziye Özmen hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Kıbrıscık İlçesi Merkez caminde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonrası ilçe mezarlığına defnedilecektir.

5-Yakuplar Köyü sakinlerinden merhum Hatice İşcan'ın eşi, Mustafa İşcan, Emine Ergin, Sevgi Karakaş ve Asuman Bilcan'ın babası, Asım Ergin, Murat Karakaş ve Nihat Bilcan'ın kayınpederi, Kazım İşcan hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Yakuplar Köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.