VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 16 MART PERŞEMBE

16 Mart 2017

.................

1-Çepni köyü halkından Merhum Mehmet ÇELİK'in eşi,İsmail,Hüseyin,Rabia ÇELİK,Saniye KARAKAŞ ve Hayriye KARABACAK'ın anneleri,Mustafa KARAKAŞ,Kadir ÇELİK, Erdoğan KARABACAK,Ayşe,Hatice ÇELİK'in kayınvalidesi,Emine ÇELİK'in babaannesi; Nazmiye ÇELİK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Çepni Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2-Seben İlçesi Tepeköy halkından Kazım KANI'nın eşi,Haşim ve Şemsettin KANI'nın anneleri,İbrahim,Serpil,Sevil ve Ersin KANI'nın babaanneleri; Firzan KANI Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Doğancı Köyü Yeni Mahalle Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3-Mengen İlçesi Bölükören Köyü Çırakoğlu Mahallesinden Reşat, Şeref, Sevgi ve Şenol Yılmaz’ın babaları, Durmuş Yılmaz’ın kardeşi; Burhan YILMAZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Bölükören Köyü Çırakoğlu Mahallesi Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.