VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"MİLLET BUNLARI UNUTMAYACAK"

12 Mart 2017

......................

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, “Bolu'dan çok güçlü bir şekilde evet çıkacak” dedi. Doğanay ayrıca, “Hollanda'sıyla, Almanya'sıyla, Fransa'sıyla, Amerika'sıyla, Pensilvanya'sıyla, PKK'sıyla, Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'sini tarih yazacak.  Millet bunları unutmayacak" dedi.

AK Parti İl Başkanlığı referandum kampanyası çalışmalarını hız kesmeden sürdürürken, 12 Mart Pazar günü 4 grup halinde yapılan çalışmalarda 32 köy ziyaret edilerek, vatandaşlardan referandumda evet için destek istendi. İl Başkanlığı önünde düğün konvoyunu andıran bir şölen içinde buluşan AK Partililer, gün boyu referandum çalışmalarını sürdürdüler.

“BU İŞİN SİYASETİ YOK”

AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, “Dün akşam Hollanda'da yaşananları bütün millet olarak gördük ki, bu AK parti, MHP, CHP süreci değil. Bu Türkiye Cumhuriyeti ile haçlı zihniyetinin bir mücadelesidir. Bu dün akşam apaçık ortaya çıktı. Türkiye'de siyasetle uğraşanlara seslenmek istiyorum. Bu işin siyaseti yok, bu ülke meselesidir. Bu yüzden Allah rızası için siyasetle uğraşan herkes doğruları söylesin, bu millete doğruları anlatsınlar" dedi.

“BUNLARI MİLLET UNUTMAYACAK”

Doğanay, “Bugün Çanakkale ruhunu sergileme zamanıdır. Bu duruşu sergileyenler veya sergilemeyenleri tarih yazacak. Bugün onlarla işbirliği içerisinde olanlar, Hollanda'sıyla, Almanya'sıyla, Fransa'sıyla, Amerika'sıyla, Pensilvanya'sıyla, PKK'sıyla, bugünden itibaren net ve altını çizerek söylüyorum Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'siyle bunların hepsini tarih yazacak.  Bunları bu millet unutmayacak. Partili ayırt etmeden söylüyorum. Bu Millet 16 Nisan'da gereğini yapacak ve Başta Bolu olmak üzere Türkiye genelinde güçlü bir şekilde evet çıkacak. Buradan hayır sloganlarıyla ortalıkta dolaşanlara seslenmek istiyorum, gün o gün değil, yarın bu millet sizi yuhalar" ifadelerini kullandı.

1 yorum yapılmış
  • Dogru
    12 Mart 2017 • 09:16
    Doğru sizin için karartığınız hayatlrın hiç bir önemi yok.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.