VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FUAT ÇAPA MAÇI DEĞERLENDİRDİ

11 Mart 2017

..................

Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, “Bundan sonraki süreç sadece bize kalmış bir şey değil. Yukarıdaki takımların kaybedeceği puanlarda önemli. Tek şansımız bundan sonraki süreçte üstteki takımlarla oynayacağız. Bu ilk 6–7 içindeki takımlarla oynayacağız” dedi.

Denizspor’a 3-2 yenilen Boluspor’da Teknik Direktör Fuat Çapa, “Bizim adımıza çok önemli bir 3 puanı kaybettik. Galip gelmiş olsaydık, 7’inci, 8’inci sıradaki takımların ilk 6 için şansı artık tamamen azalacaktı. Yemiş olduğumuz golden sonraki reaksiyonu daha önce vermemiz gerekiyordu. Özellikle maçın 15-20’inci dakikasında sonra. İlk dakikalarda atmış olduğumuz gol neden iptal edildi açıkçası ben bilmiyorum. 4. hakem ofsayt olduğunu söylemiş ama bizim olduğumuz açıdan ofsayt olmadığı aşikar. Ondan dolayı iptal edildiyse üzücü gerçekten. 10 hafta var. Bu 10 hafta içinde alabileceğimiz puanların en yükseğini almak. Bundan sonraki süreç sadece bize kalmış bir şey değil. Yukarıdaki takımların kaybedeceği puanlarda önemli. Tek şansımız bundan sonraki süreçte üstteki takımlarla oynayacağız. Bu ilk 6-7 içindeki takımlarla oynayacağız. Burada bir seri yakalarsak, 10 hafta sonunda inşallah sezon başında hedeflediğimizde yerde ligi bitirmiş oluruz” diye konuştu. 

5 yorum yapılmış
  • HalilSar
    11 Mart 2017 • 09:20
    Adam hala kendisinin bulunmaz biri olduğunu sanıyor. İstifa etmek, bırakmak gibi bir şey aklına gelmiyor. Yahu sen başarısız, beceriksiz yeteneksiz bir adamsın. Yönetim bu adamın boş birisi olduğunu ne zaman anlayacak bilmiyorum. Hala cek caklarla milleti aldatmaya ve uyutmaya çalışıyor. Ne karektersiz bir adammış bu. Tabii ben de olsam böyle bir yönetimin olduğu yerde istifa etmem.
  • Nazim
    11 Mart 2017 • 13:27
    Bir an once istifa edib gitsen cok guzel olur ne bolu spor ne sen yibranirsin hadi yakisani yap
  • Murat
    11 Mart 2017 • 14:49
    Seri yakalarsakk.. yaparsak.. edersek... çık.. çak.. cuk... Sonra da Yağmur yağdı.. Şimşek çakdı.. falanda filanda... Yaptıkları​n!!! yapacaklarının garantisidir. Devam!!!!!!!!!!
  • Takestili
    12 Mart 2017 • 05:27
    Herkes hoca bıraksın diyor ama kimse hocanın alacağı tazminatı bilmiyor adam bulmuş yağlı kapıyı ligde kalalım mantığı olan bi hoca vé yönetim kimse kendini kandirmasin bu takım ne düşer ne çıkar ama size tavsiyem sitres atmak için maça gidin takımdan bi beklentimiz olmasın
  • ekirdek
    23 Ekim 2017 • 16:42
    Yeter artık sayın çapa tabiki Boluspor taraftarının beklentisí her zaman en zirvede olmaktır bu beklentiyi karşılayamayan teknik ekiplerin bolusporumuzda yeri yoktur
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.