VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SAROT TERMAL HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR

11 Mart 2017

......................

Bolu’nun Mudurnu ilçesi ve Taşkesti Beldesi’nde yaptığı yatırımlar ile Türkiye’de devre mülk sektörünün lider firması haline gelen Sarot Şirketler Grubu Bolu’nun dışarıya açılan penceresi oldu. Sarot Termal Vadi Projesi’nin uygulama mimarı ve Türkiye’nin tanınmış uygulama mimarlarından Yunus Emre Tek, “Bugüne dek mesleki hayatımda bir çok proje yaptım en keyif aldığım projeleri Bolu’da şuan yapmaktan büyük keyif duyuyorum” dedi. Tek ayrıca, “Yatırımcılarımız ve şirketimizin kurucuları Bülent Yılmaz ve Emin Yerdelen Cumhurbaşkanımızın başlattığı istihdam kampanyasını da destekliyorlar. Daha çok insan gücüyle daha çok yol alacağız” diye konuştu.

Özellikle Ortadoğu pazarında oldukça etkin olan Sarot Termal Tesisleri binlerce turistin Bolu’ya gelmesini sağladığı gibi oluşturduğu istihdamla da ilimizin gözbebeği oldu. 2017 yılında da projelerini hız kesmeden devam eden Sarot Grup yetkilileri istihdam kampanyasına da destek vereceğini açıkladı.

“BİR ÇOK PROJE YAPTIM AMA…”

Dev projenin mimarı ve Türkiye’nin tanınmış uygulama mimarlarından Yunus Emre Tek, yaklaşık 3 yıldır Sarot Şirketler Grubunun Sarot Country, Sarot Palace ve Burj Al Babas projeleri hakkında bilgi verdi. Tek, oldukça genç ve dinamik bir kadro ile Bolu’nun en büyük yatırımlarından bir tanesini yaptıklarını ifade ederek, “Sarot corparation grup insanları vaat ettiği alanları söz verdiği şekilde malzeme ve materyalin güvenilirliğinden hiç ödün vermeden huzurlu yaşam alanları  imal etmemize olanak sağlıyor. Bugüne dek mesleki hayatımda bir çok proje yaptım en keyif aldığım projeleri Bolu’da şuan yapmaktan büyük keyif duyuyorum” dedi.

ÇALIŞMALAR TAM GAZ DEVAM EDECEK

Yunus Emre Tek, inşaat sezonunun açılmasıyla birlikte projelere tam gaz devam edeceklerini dile getirerek, “Projelerimiz devam ediyor. 2017 sezonunda da büyük bir hızla devam edeceğiz. İlk hedefimiz Sarot Place’yi bitirerek hizmete sunmayı amaçlıyoruz. Yatırımcılarımız ve şirketimizin kurucuları Bülent Yılmaz ve Emin Yerdelen Cumhurbaşkanımızın başlattığı istihdam kampanyasını da destekliyorlar. Daha çok insan gücüyle daha çok yol alacağız” dedi.

DEVREMÜLK SİSTEMİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Tek, Türkiye’de ve dünyada hızla tırmanan devremülk tatil sistemi, inşaat ve turizm ekonomi açısından büyük ölçüde destekleme sağladığını ifade ederek, “Yabancı sermayenin ülkeye girişinde yüksek bir payda toplamaktadır. Türkiye’de aktif olarak devre mülk tapu sahibi olan 200 binin üzerinde insan var. Devre mülk ve devre tatil sistemlerinin birbirinden farklı kavramlardır. Devre mülk ayni hak niteliğinde olduğundan, kurulması özel bir tapu senedi gerektirir. Devre mülk hakkının başkasına devri tapu harcına tabiidir. Devre mülk, kat mülkiyeti kanunun 57-66 maddeleri çerçevesinde kural ve ilkeleri belirlenmiş özel bir mülkiyet hakkı türüdür. Devre mülk sahipleri bir taşınmazın müşterek maliki sıfatına sahiptirler” şeklinde konuştu.

4 yorum yapılmış
  • Gleserakul
    2 Eylül 2018 • 09:18
    Sayın Mimar Tek;Sarot Palas ve Country deki çalışmalar ne zaman bitecek ve hizmete girecek kesin açıklama yapa bilecek misiniz?
  • Emineodabas
    12 Ekim 2019 • 00:33
    Büyüyor mu ? Şaka mı bu ?otelde hiç bir soruna çözüm bulunmuyor. Karşısınızda muhattabını yok. Yetkili oldugunu söyleyen kişi çözüm üretmek yerine cevap bile vermiyor. Bence BULENT YILMAZ ın çalışanlarına bir göz dagı vermesi gerekiyor. Devremulk halkımızı kullanmak için 1 aydır devremulklerde yer acılsın diye bekliyoruz. Cevap verende yok . Böyle güzel bir tesisi işi bilmeyenlere emanet etmek çok büyük bir hata !!!
  • Rstem
    6 Haziran 2020 • 16:35
    2012 yılında sarat kütük evlerde devremülk aldım param pul oldu. Zararımı kim karşılayacak bu ne vizdansizlik
  • Esra
    14 Aralık 2022 • 03:07
    Yeter artık bu milleti kandırdığınız ya paramızı suanki şartlardaki değeri ile verin ya yerimizi teslim edin bu nasıl şirket politikası sizler bu kadar insanın hakkıni vermeden nasıl hala bu şirketin başındasiniz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.