VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KİM BU FETÖ'CÜ KAÇAK 80 KİŞİ?

10 Mart 2017

........................

Bolu’da devam eden FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında kaçak oldukları ve arandıkları söylenen 80 kişinin kimler olduğu merak ediliyor. Başsavcılıktan konuyla ilgili aydınlatıcı bir açıklama yapılmadı.

Bolu Havadis Gazetesi’nin Mehmet Demirci’nin haberine göre, Bolu’da 15 Temmuz sonrası başlayan operasyonlarda örgütün üst düzey yöneticilerin birçoğunun firar ettiği bilinirken son yapılan açıklamada bu firarilerin 80 kişi olduğu belirtildi. 17-25 Aralık sonrasında ilimizde Fetullahçı yapılanmaya karşı operasyon yapılmaması ve 15 Temmuza kadar örgütün üzerine gidilmemesi bir çok kişinin firar etmesine neden olmuştu.

Tüm uyarılarımıza rağmen kaçırtıldılar

Örgütün üst düzey yöneticisi olduğu iddia edilen Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Yazıcı, eski Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kenan Gümüştekin, Yrd. Doç. Mehmet Emin Özyalvaçlı 15 Temmuz öncesi yurt dışına kaçan ve şuanda aranan isimlerin başında geliyor. Ayrıcı 17-25 Aralık sonrası örgütün Bolu imamı olduğu  iddia edilen Cuma Kartal, İş adamı Adnan Daylan, Ömer Baday, İl Özel İdaresi eski genel sekreteri Oktay Güneş’te Havadis gazetesi tarafından defalarca haber yapılmalarına rağmen yurtdışına kaçan isimler arasında yer aldılar.

Nerede bu kaçaklar?

İlimizde FETÖ soruşturmaları kapsamında aranmakta olan ve şuanda firari olan 80 isimden sadece 5-10 tanesinin kim oldukları açıklanırken diğer isimlerin kim olduğu hakkında kamuoyuna sızan henüz bir bilgi bulunmuyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.