VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞBAKAN İÇİN ÖNLEMLER ÜST SEVİYEDE

9 Mart 2017

.................

Başbakan Binali Yıldırım Cuma günü saat 16.00'da Demokrasi Meydanın'nda (Belediye Meydanı) Bolululara hitap edecek. Mitingle ilgili konuşan AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, “Yapılacak mitingimize, bu mutlu günümüze değerli Bolulu hemşerilerimi davet ediyorum” dedi. Miting için Demokrasi Meydanı'nda hazırlıklar son aşamaya gelirken, güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkartıldı.

Türkiye için son derece önemli, son derece hayati bir seçime doğru gidildiğini belirten AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, “Bolumuz için, 81 vilayetimizin tamamı için, milletimiz için ve yavrularımızın istikbali için bu 16 Nisan'da yapılacak Referandum çok önemli. Sandıklardan çıkacak Evetler ile eski Türkiye kaybedecek, yepyeni bir Türkiye’nin yolu açılacaktır. Yeni Türkiye, 15 yıldır sağlanan istikrar ile 16 Nisan sonrası büyük bir ivme kazanacak ve hedeflerine ulaşacaktır” diye konuştu.

“VATANDAŞLARIMIZI DAVET EDİYORUM”

Bolululara davette bulunan AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, “Çocuklarımızın geleceği, milletimizin ve devletimizin bekası için 18 maddeyi içeren Anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için 16 Nisan’da yapılacak Halkoylaması kampanya süreci kapsamında, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım 10 Mart Cuma günü saat 16.00'da Bolumuza teşrif edecekler. Başbakanımız Bolu Demokrasi Meydanında (Belediye önünde) değerli Bolu halkımıza hitap edecek. Yapılacak mitingimize, bu mutlu günümüze değerli Bolulu hemşerilerimi davet ediyorum” dedi.

1 yorum yapılmış
  • Mustafaen
    10 Mart 2017 • 03:52
    Bana herşey AK Parti sevgisi hedef 2023 evet diyorum
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.