VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 9 MART PERŞEMBE

9 Mart 2017

.................

1-Bahçelievler mahallesi halkından, Gülseren TOPCUOĞLU'nun eşi, DSİ'den emekli Merhum Erol ve Şeyda TOPCUOĞLU'nun oğlu, Abdullah ve Kerem Cem TOPCUOĞLU'nun babaları, Yasemin, Mahire ve Filiz TOPCUOĞLU'nun abileri, Özel İdare İl genel sekreteri; Ali TOPCUOĞLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Bahçelievlerdeki evinden alınarak Camlı Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir…

2-Kındıra köyü halkından Merhum Kemal KARAKAYA'nın eşi, Kemal KARAKAYA ve Ayşe YURTÇU'nun anneleri; Şefika KARAKAYA Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kındıra Köyü Merkez Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3-Yukarısoku mahallesi halkından Merhum Selahattin KONUK'un eşi, Müşerref ÖKTEM'in annesi, Emine BAYRAMOĞLU, Bilge ÖZÇELİK ve Cantürk ÖKTEM'in anneanneleri, Burak BAYRAMOĞLU ve Dilara ÖZÇELİK'in büyük anneleri; Nadide KONUK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kalıcıkonutlar Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

4-Muratlar köyü halkından Merhum Mehmet ve Hatice ALP'in oğlu; Hulusi ALP Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Muratlar Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

5-Dörtdivan İlçesi Yağbaşlar köyü halkından, Vedat GÜLCAN'ın eşi, Mustafa ve Hülya SOYKAN'ın kızı, Cabbar ve Ayşe GÜLCAN'ın gelini; Yasemin GÜLCAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Dörtdivan Yağbaşlar Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.VSaat 10:30'da Gölyüzü mahallesi Babacan market önünden araç kaldırılacaktır.

6-Mengen İlçesi Kıyaslar Köyünden Safugillerden Niyazi ERTEN´in oğlu; Güngör ERTEN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kıyaslar Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir. 

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.