VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 6 MART PAZARTESİ

6 Mart 2017

.................

1-Seben ilçesi Susuz köyü halkından, Abdullah MACİT'in eşi (merhum) Emine MACİT, Durkadın ÖZTÜRK ve Zeyneti İDE'nin anneleri; Emine Macit hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Susuz köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2-Sağlık mahallesi halkından, Neşe CANER, Hülya TEKİNEL ve Burcu YAVAŞ'ın anneleri, Mesut CANER, Ömer TEKİNEL ve Selami YAVAŞ'ın kayınvalidesi; Fatma İlhan hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Derıyeri Mengencik köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Darıyeri Mengencik köyü kahveci mahalle mezarlığına defnedilecektir.

3-Hıdırşeyhler köyü halkından (merhum) Mehmet CİVELEK'in eşi, Selami CİVELEK, Saime CİVELEK ve Saniye ÖZKAN'ın anneleri, İbrahim CİVELEK ve Ayhan ÖZKAN'ın kayınvalidesi; Nimet Civelik hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Hıdırşeyhler köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

4- Seben ilçesi Dedeler köyü halkından, Mehmet TÜRK ve Fikriye TUNCAY'ın annesi,Ayşe TÜRK'ün kayınvalidesi, Fatma, Maide ve Hatice'nin babaannesi; Hayriye Türk hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Seben merkez camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası merkez mezarlığa defnedilecektir. Saat 11:00'da Aktaş camii önünden araç kaldırılacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.