VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FETÖ TUTUKLULARININ YENİ OYUNU

5 Mart 2017

...................

Bolu’da FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderilen FETÖcülerin cezaevine  kamera sokarak çekim yapmak istedikleri ve ‘Biz gayet iyiyiz, moralimiz yerinde ve mücadeleye devam ediyoruz’ imajı vermek istedikleri ortaya çıktı. Cezaevine sokulmak istenen kamera gardiyanlar tarafından bulundu.

Bolu Gazetesi Editörü Caner Güngör’ün haberine göre, Bolu polisinin operasyonları ile gözaltına alınan daha sonrada tutuklanarak cezaevine gönderilen FETÖ tutuklularının cezaevi günlerinde bile boş durmadıkları gözler önüne seriliyor. Birbirlerini motive etmek için kimi zaman rüyalarında peygamber efendimizle, kimi zaman FETÖ lideri Fettullah Gülen’le görüştüklerini söyleyen sapık zihniyetin son numarası pes dedirtecek cinsten.

KAMERAYA ÇEKİP YAYINLATACAKLARDI

Geçtiğimiz hafta cezaevine ziyarete giden bir FETÖ tutuklusunun yakınının yapılan üst aramasında, cezaevine kamera sokmaya çalıştığı tespit edildi. Gardiyanlar tarafından hemen kameraya el koyuldu. Daha sonra yapılan sorgulamada kamerayı cezaevine sokabildikleri taktirde içeride yatan FETÖ tutukları birbirlerini çekerek, ‘biz gayet iyiyiz, moralimiz yerinde ve mücadeleye devam ediyoruz’ propagandası yapacakları ve bu görüntüleri bazı yurtdışı sitelerde yayınlayacakları tespit edildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.