VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"GÜZEL İŞLER YAPIYORUZ, YOLA DEVAM"

4 Mart 2017

.................

Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, “Devre arasında yaptığımız transferlerde sıkıntı yok. Bazı oyuncularımızın beklenmedik sakatlıkları ve takımdan ayrılmaları bizi olumsuz etkiledi. Güzel işler yapıyoruz, yola devam” dedi.

Boluspor kendi evinde Eskişehirspor’la 2-2 berabere kalırken, Teknik Direktör Fuat Çapa maç sonunda eleştirilere yanıt verdi. Çapa, “Eskişehir’de oynadığımız karşılaşmanın tekrarı oldu. Bu kadar çok pozisyona girmemiz bizim için sevindirici. Üzüntü verici olan ise sadece bir oyuncunun pozisyona girmesi oldu. Mücadele iyiydi. Geçen hafta kötü oynadık. Ama bu hafta geriye düştüğümüz zamanda bile iyi reaksiyon gösterdik. Yola devam. Çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.  

“SAKATLIKLAR PLANLARIMIZI BOZDU”

Devre arasında yapılan transferler ve kaybedilen puanlarla ile ilgili soruyu da yanıtlayan Çapa, “Devre arasında yaptığımız transferlerde sıkıntı yok. Sakatlığını beklemediğimiz oyuncular sakatlık yaşadı. Takımdan uzak kalmaları bizi sıkıntıya soktu. Ben oyuncularıma güveniyorum. Takımda değişen bir şey yok. Bizde değişen bir şey. Ben bu ligde çok şey öğrendim. Özgür ve Santos’un bu kadar uzun süreli sakatlık yaşayacağını düşünmüyordum. Emre’nin gitmesi de bazı planlarımızı bozdu. İlk devreye yakın bir kadromuz var. Son 8 yıla bakarsanız Boluspor belirli dönemlerde hep sıkıntı yaşamış. Bunu hava şartlarına bağlıyorum” dedi.  

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.